Ultima oră

LIFE:Utile:Lista alimentelor cu un indice glicemic ridicat. Ce boli pot provoca

Alex Smeu
28 feb 2011 1466 vizualizări
Frigiditatea femeilor. De ce prefera sa paseze vina barbatilor si refuza tratamentul; Meditatia, intre credinta si cercetare stiintifica

Frigiditatea femeilor. De ce prefera sa paseze vina barbatilor si refuza tratamentul


Cu toate ca un sfert dintre femei sufera de frigiditate, putine aleg sa treaca pragul medicilor si sa ceara ajutor, spre deosebire de barbati, care sunt mai deschisi sa ceara ajutor cand au probleme de acest gen. Tulburarile sexuale specifice femeilor au fost mai putin cercetate decat cele ale barbatilor. Specialisti in sexologie explica ce inseamna de fapt frigiditate, ce e de facut pentru a scapa de ea, dar si cum se explica tendinta femeilor de a-si constientiza problema, scrie EVZ.


Lista alimentelor cu un indice glicemic ridicat. Ce boli pot provoca


Diabetul zaharat, hipoglicemia, intoleranta la glucoza si sindromul metabolic sunt cateva dintre afectiunele provocate de o dieta bogata in produse cu o incarcatura glicemica ridicata. Indicele glicemic al alimentelor joaca un rol esential mai ales atunci cand dorim sa scapam de kilogramele in plus. Medicii nutritionisti spun ca persoanele care vor sa slabeasca trebuie sa tina cont de incarcatura glicemica a produselor, precizeaza Gandul.


Meditatia, intre credinta si cercetare stiintifica


Practicata pentru spirit, meditatia se dovedeste tot mai utila fizicului. O serie de studii demonstreaza ca nu trebuie sa fie o experienta mistica pentru a fi benefica. Exercitiul repetat al meditatiei imbunatateste capacitatea de atentie, reduce anxietatea, stresul si reactiile emotionale necontrolate. E nevoie de doar zece minute pentru a-ti activa energia interioara pe care n-ai stiut pana atunci ca o ai. Trebuie sa-ti golesti mintea de ganduri si sufletul de emotiile negative. Se va intampla insa numai daca-ti doresti cu adevarat, explica Mihaela Balasescu, presedintele Asociatiei Sahaja Yoga - Romania, citata de Adevarul.


Cum iti imbunatatesti sistemul imunitar


Top 5 solutii. Virozele respiratorii si racelile sunt pericolele care ne pandesc organismul in aceasta perioada a anului. Temperaturile scazute, alimentatia dezechilibrata, stresul si lipsa somnului sunt cativa dintre factorii care ne pun in pericol sistemul imunitar. Pentru a preveni aparitia virozelor respiratorii, medicii recomanda in primul rand sa reducem cantitatea de zahar. Studiile de specialitate au demonstrat ca functionarea sistemului imunitar este compromisa timp de 5 ore dupa ce am mancat chiar si o cantitate mica de zahar. Mai mult, dulciurile stimuleaza deshidratarea si eliminarea vitaminelor si mineralelor, noteaza Gandul.


Copilaria fericita poate duce la divort


Cei care au avut parte de o copilarie idilica ar putea avea surprize neplacute la maturitate. Cercetatorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, afirma ca acestia prezinta un risc mai mare sa ajunga sa divorteze, noteaza "The Daily Mail". Oamenii de stiinta sustin ca atat barbatii, cat si femeile care s-au bucurat de un mediu stabil in primii ani de viata au mai multa incredere in propriile forte in comparatie cu persoanele care nu au avut o copilarie fericita. Ca atare, acestia sunt mai dispusi sa iasa dintr-un mariaj daca relatia da semne ca nu este tocmai sanatoasa, relateaza Adevarul.



de Cristina Bobe HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.