Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE: Acasă la CTP: Nu am înteles niciodată de ce trebuie să am mai mult decăt îmi trebuie

Ziarul de Vrancea
15 feb 2011 5302 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Cristian Tudor Popescu i-a primit pe jurnalistii de la Kamikaze în casa sa din cartierul Pajura. Jurnalistul sustine că ar putea oricănd să îsi facă o casă cu etaj sau să achizitioneze un autoturism de lux. Cu toate acestea, se multumeste cu putin: "Nu am înteles niciodată de ce trebuie să am mai mult decăt îmi trebuie". te cu puţin: "Nu am înţeles niciodată de ce trebuie să am mai mult decăt îmi trebuie".

"O sufrageriută aglomerată, plină de cărti, rafturi si lucruri. Un holisor care dă casei aspectul de decomandată. în dreapta, cum intri, dormitorul. Un dormitoras, de fapt. CTP mi-a deschis usa si am putut vedea patul nefăcut, cu o pătură sau o plapumă stransă vraiste intr-o parte, plus alte lucruri care sporeau dezordinea. Pe stanga era bucătăria, tot o bucătăriută. "Vreti să vedeti si baia?", m-a intrebat. Am lăsat pe altădată. Or fi 40 de metri pătrati? "Atat am nevoie. Ce imi trebuie mai mult?", scrie jurnalistul de la Kamikaze care a vizitat casa lui Cristian Tudor Popescu.


Actuala Dacia a CTP-ului, Rechinul soselelor, e urmasa defunctei Blanºeta.


"Nu am inÃeles niciodată de ce trebuie să am mai mult decat imi trebuie. As putea să imi cumpăr o maºină de 25.000 acum, pot să mi-o iau", a mai spus Cristian Tudor Popescu.



Aventuri cu Rechinul ºoselelor, maºina lui CTP



într-un interviu acordat săptămanalului Kamikaze, Cristian Tudor Popescu vorbSete despre tariful fix pe care il are la televiziuni Si povesteSte despre noua sa maSină, botezată "Rechinul Soselelor", urmsa defunctei "Blanseta".



"Am mai condus o Dacia break, 2.000 si ceva de kilometri, din Iordania pină-n Bucuresti, cind se retrăgea Ambasada romană in "â„¢90 din Kuweit. în Amman aveau lipsă un sofer. Ambasadorul mi-a spus să vin cu ei. Aveau un mic convoi de masini Dacia. Am fost de acord. Nu condusesem pină atunci decit de vreo patru-cinci ori prin circulaÃia sătească din Romania. Am slăbit cinci kilograme. Am mai condus un Cielo. în Israel, am condus un Nissan Terrano in desert. Eu mă simt foarte bine cu Dacia. Mă deranjează geamurile electrice. Asta mă stresează. Am uneori pulsiuni de claustrofobie care alternează cu unele de agorafobie. îmi dau o stare de liniste scripetii de la Dacia cu care dau geamul sus sau jos", spune CTP in Kamikaze.



"Nu am inteles niciodată de ce trebuie să am mai mult decit imi trebuie. As putea să imi cumpăr o masină de 25.000 acum, pot să mi-o iau. M-am intilnit recent cu Alexandru Mironov. Am fost la o aniversare impreună. Cind să plecăm de acolo, Mironov mă roagă să-l duc si pe el. îi zic: «Dom"â„¢le, dar o să fie greu. E o Dacia». «Lasă, dom"â„¢le, ce, eu sint Patriciu?! stiu ce e aia Dacia.» Ne ducem la masină. Geamurile inghetate fată-spate, nu se vedea nimic. Scot ghearele de diavol si ii zic: «Domnu"â„¢ Mironov, hai să trecem la treabă». Mironov zice: «Dar nu porniti dezaburirea, firul ăla electric?». «Dom"â„¢le, nu merge! Dăm la spaclu, fată-spate"¦ Pină cind incepe să se vază ceva si ne băgăm in masină.» Mironov: «Dar nu dati drumul la căldură? Ca să vină pe parbriz». Zic: «Nu merge, a mers pină acum două săptămini, acum nu stiu ce are». Zice Mironov: «Dar frinele vă merg?» «Astea sint bune. Motorul e bun, electricele au inceput să mă lase.» închipuiti-vă: am mers noaptea, la marginea Bucurestiului, si eu si domnul Mironov, frecind cu mina geamul din fată, să nu se aburească, mai ales că mai si ingheta. Pină la urmă m-a intrebat dacă sint masochist.", a mai povestit CTP pentru Kamikaze.


Sursa:www.realitatea.net




Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.