Ultima oră

Turul Vrancei

Doina Ganea
27 ian 2011 784 vizualizări
Doi ministri, asteptati la Focsani

Ministrul Padurilor si Mediului, Laszlo Borbely, si cel al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, sint asteptati la Focsani in urmatoarea perioada. Laszlo Borbely este asteptat de primarul Decebal Bacinschi in vederea semnarii contractului de finantare privind reabilitarea termica a SC ENET SA, printr-un proiect de 37,3 milioane de euro. Primarul si directorul ENET au fost marti la Bucuresti pentru incheierea protocolului cu Ministerul Mediului, numai ca nu au rezolvat nimic din pricina lipsei unui document la dosar. "Trebuie sa mai trimitem o adresa prin care sa certificam faptul ca toate investitiile ENET sint pe teritoriul municipiului. Apoi, saptamina viitoare semnam contractul de finantare", a precizat primarul, care spera ca ministrul sa vina la Focsani. Si directorul Directiei Agricole, Costica Neata, il asteapta in judet pe ministrul de resort pentru o intrevedere cu agricultorii. "Viticultorii vor in mod deosebit sa poarte o discutie cu ministrul si sa ii ceara mai multe modificari legislative in viticultura", a spus seful DADR. (Doina GANEA)


Conturi deblocate la Primaria Focsani


Primaria Focsani a reusit sa-si achite restantele la curent electric catre Electrica. Pe 11 ianuarie, din cauza chiriasilor din blocurile de locuinte sociale, conturile municipalitatii au fost blocate pentru o restanta de peste 64.000 lei. Potrivit declaratiilor oferite de Ionel Preda, directorul Agentiei de Furnizare a Energiei Electrice, care este si consilier municipal, la inceput acestei saptamini s-a realizat plata. Primaria are cele doua blocuri, ISH din cartierul Sud si G2 din Bahne in administrare, aici locuind persoane cu venituri reduse sau fara servicii. De altfel, blocurile sint in permanenta amenintate ca ramin pe intuneric din cauza datoriilor. Aceleasi probleme le-a avut in trecut si blocul de nefamilisti din subordinea Consiliului Judetean Vrancea, din acelasi cartier Sud. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.