Ultima oră

In Focsani au inflorit ¦ gropile!

Doina Ganea
17 ian 2011 880 vizualizări
Dupa numarul mare de gropi inflorite in asfaltul Focsaniului s-ar putea crede ca a venit primavara. Zilele mai putin friguroase din ultima vreme si topirea zapezii ne-au adus aminte de craterele asfaltice ale municipiului resedinta de judet.

Primaria promite ca va relua mai spre primavara actiunea de plombare a strazilor desfasurata si anul trecut. Aceasta deoarece oficialii recunosc faptul ca municipiul s-a umplut din nou de gauri. "Strazile care au fost reabilitate au multe fisuri in asfalt. Dupa topirea ghetii, apa s-a infiltrat in asfalt si din cauza traficului s-a macinat. Acum trebuie sa ne gindim foarte bine sa nu risipim resursele. Plombarea pe timp de iarna, chiar daca temperaturile sint putin mai mari, este o treaba facuta degeaba. Nu tine mai mult de o saptamina. Totusi va trebui sa intervenim cu tot riscul de a cheltui in plus niste bani", a declarat viceprimarul Vasile Dobre. Anul trecut municipalitatea a scos lucrarea de reparatie a strazilor la licitatie si a cheltuit in total aproximativ 900 de milioane de lei vechi pentru plombarea gropilor de asfalt. Potrivit acelorasi declaratii, pentru o noua actiune de plombare vor trebui alocati bani Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Focsani. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 17 ore, 18 minute, 4 secunde
ALO ...liniste ce dracu..! Fisurile sunt in gandirea si mintea celor care conduc si decid reprezentati in articol de privatizatul Dobre . Plombativa creierii si ramificatiile care va canalizeaza citeste integral
, acum 739398 zile, 17 ore, 18 minute, 4 secunde
Veniti dragi consilieri si domnule primar si pe strada Gheorghe Doja sa vedeti gropile , ca maine - poimaine vin alegerile si veniti ia numai cu promisiuni sa ne mai pacaliti inca odata .
, acum 739398 zile, 17 ore, 18 minute, 4 secunde
Mai alegatorule dupa strada Gheorghe Doja, cind ai fost tu la alegeri nu ti-ai pus intrebarea cine conduce judetul de 20 ani, iti spun eu PSD, iti mai spun ca acest primar este la putere de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.