Ultima oră

Primaria ne ameninta iar cu marea asfaltare

Doina Ganea
13 ian 2011 796 vizualizări
Primarul Decebal Bacinschi sustine ca nu asteapta decit indreptarea vremii pentru a demara marea asfaltare in Focsani.

La sfirsitul anului trecut, municipalitatea a primit acordul Ministerului Finantelor Publice de tragere a banilor contractati printr-un credit bancar pentru asfaltarea strazilor. Graficul de tragere a fost stabilit abia in ultimele zile ale lui 2010, astfel incit lucrarile nu au mai putut fi demarate. Valoarea creditului de 24,5 milioane de lei va putea fi folosita in timp de trei ani, cea mai mare suma, de 18 milioane de lei, fiind pusa la dispozitie incepind din acest an. Primele lucrari vor incepe imediat ce vremea va permite. "Nu stiu cit ma va costa metrul liniar de lucrare pentru ca deocamdata am comandat studiile de fezabilitate pentru sensurile giratorii si bulevarde. Dupa ce le vom vedea pot spune si ce costuri sint. Cert este ca am semnat contractul de imprumut pentru prima tragere care este de 180 de miliarde de lei vechi. Speram sa demaram lucrarile in primele zile de vreme mai buna", ne-a declarat Decebal Bacisnchi, primarul municipiului Focsani. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 17 ore, 39 minute, 28 secunde
O intrebare am si eu,catre edilul municipiului,cand o sa se faca ceva benefic pe str.Constructorului in sud? In timpul campaniei electorele toti care treceau prin zona promiteau' marea cu sarea',acum citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.