Ultima oră

Bugetul Focsaniului se coace zilele acestea

Doina Ganea
8 ian 2011 679 vizualizări
Specialistii din cadrul Primariei Focsani pregatesc in aceasta perioada bugetul local pe anul 2011. Primarul Decebal Bacinschi ne-a declarat ca in timpul acestei saptamini au fost purtate discutii cu sefii institutiilor subordoante Consiliului Local care sa-si prezinte proiectele de investitii pe anul in curs.

Edilul sef al Focsaniului intentioneaza ca la finele acestei luni sa supuna aprobarii consilierilor locali in sedinta ordinara proiectul de buget pe 2011. "Nu am avut o sedinta cu toata lumea, ci pe rind au venit sefii de institutii si am discutat cu ei despre ce investitii au de gind sa faca anul acesta, pentru a finaliza bugetul pe anul 2011. Speram sa il finalizam si sa-l putem supune aprobarii alesilor locali la sedinta ordinara de luna aceasta", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. Pe parcursul anului 2010 oficialii au organizat dezbateri publice pe tema bugetului in fiecare din cele 6 zone ale Focsaniului. La intilnirile cu cetatenii, primarul a promis ca la intocmirea proeictului de buget pe 2011 va tine cont de doleantele lor. Focsanenii din toate cartierele au spus ca vor strazi asfaltate, iluminat public, nu vor cini comunitari pe strazi, vor spatii de joaca, spatii verzi si nu in ultimul rind mai multa curatenie. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 3 ore, 36 minute, 1 secunda
TOATA lumea stie DIDI ii MESERIE!!!! Pentru modul cum are grija de contribuabilii focsaneni merita premiul NOBELi. El impreuna cu consilierii locali sunt NENIVELATI la cap si prin tot ce fac au aratat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.