Ultima oră

Focsaniul va avea peste 40 de noi strazi canalizate

Doina Ganea
4 ian 2011 877 vizualizări
Retelele de apa si canalizare din Focsani vor intra intr-un nou program de reabilitare care va cuprinde 44 de strazi.

La sfirsitul anului trecut, Guvernul a emis o hotarire prin care au fost aprobate Proiectele finantate in cadrul Programului Operational Sectorial (POS) "Mediu". Pe lista aprobata de Guvern sint si doua proiecte din Vrancea. Este vorba despre cel al Companiei de Utilitati Publice privind reabilitarea si modernizarea canalizarii si a conductelor de apa si cel al Consiliului Judetean privind Sistemul de management integrat al deseurilor in Vrancea. Aprobarea acestor proiecte inseamna ca statul se obliga sa asigure 45% din finantarea lor, restul de 50% din valoarea proiectelor fiind asigurate din fonduri europene, iar 5% din bugetele locale. "Sper ca in foarte scurt timp sa inceapa si lucrarile de canalizare si alimentare cu apa a municipiului. In octombrie CUP ar fi trebuit sa inceapa lucrarile, dar s-a intirziat aprobarile. Speram totusi ca in februarie, cel tirziu martie, sa inceapa lucrarile de alimentare cu apa si canalizare in municipiu", a declarat primarul municipiului Focsani, Decebal Bacinschi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 ore, 43 minute, 35 secunde
TOATA lumea stie Didi-i Meserie! Cel mai tare primar din tara,sanatate si numai bucurii in noul an si sa o tinem tot asa.Concluzia este clara...trebuie dat premiul nobeli lui Didi ca a descoperit citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.