Ultima oră

Colinde traditionale si cintece de stea la Consiliul Local - VEZI VIDEO -

Doina Ganea
15 dec 2010 1155 vizualizări
Ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor, Primaria Focsani te intimpina de la intrare cu doi Mos Craciun in marime naturala. Unul cinta la saxofon, iar altul danseaza.

Atmosfera de sarbatoare i-a cuprins ieri pe alesii locali, ca de altfel pe toti angajatii din institutie. Nu numai apropiata vacanta de iarna i-a inveselit insa pe consilierii focsaneni, ci si bradul impodobit din holul Primariei, dar mai ales colindatorii. Dupa votarea proiectelor aflate pe ordinea de zi a ultimei sedinte ordinare din acest an, politicienii s-au delectat cu colinde si cintece de Craciun. Primii care au venit sa ureze cele bune s-au aflat artistii consacrati de la Corul "Pastorala" si de la Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei". Micutii Ansamblului folcloric au fost cei mai incintati de vizita la Consiliul Local Focsani, acestia apreciind darurile de la primarul Decebal Bacinschi. Un potpuriu de colinde le-a fost rostit alesilor de membrii corului "Pastorala", urmat de sunetul vesel de clopotei care a insotit urarile de an nou ale Ansamblului "Tara Vrancei". La sfirsit, urarile au fost presarate, asa cum cere datina, cu boabe albe din orezul cel aducator de belsug. Si in zilele urmatoare vor urma tot felul de manifestari de sezon, printre cele mai asteptate fiind deschiderea Oraselului Copiilor. De vineri, Parcul "N. Balcescu" din Focsani va deveni locul preferat al micutilor. Pe linga personajele de poveste pe care le pot admira in parc, copiii vor putea sa asculte colinde de Craciun si sa primeasca daruri de la "Mosu"â„¢". (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 52 minute, 48 secunde
sfantul mitica laudatorul si pupatorul de dosuri!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.