Ultima oră

Gropile din Independentei incep sa fie acoperite

Doina Ganea
26 nov 2010 1168 vizualizări
Primaria Focsani a reluat lucrarile de reabilitare la Bulevardul Independentei. Aceasta deoarece firma constructoare, Vega 93 Galati, a dat un raspuns pozitiv referitor la reluarea lucrarilor pe veresie .

Ieri, jumatate din bulevard a fost blocat pentru derularea lucrarilor de reabilitare. Angajatii de la Vega au reusit sa astearna primul strat de asfalt, urmind ca la primavara lucrarile sa fie continuate cu stratul de uzura si trasare. Conform declaratiilor primarului Decebal Bacinschi, pentru inceput, in lucru va trebui sa intre si sensul giratoriu de la intersectia Independentei - Marasesti si sa se asfalteze portiunile de drum decapate si neasfaltate. "Am trecut la asfaltare pentru a acoperi macar gaurile. Lucrarile fac parte din contractul pe care il avem cu Vega. Cred ca intr-o zi, maxim doua zile acestea se vor incheia. Vom face si sensul giratoriu de la intersectia cu bulevardul Marasesti. Acolo vom pune temporar niste limitatoare din plastic. Asta pina la primavara, cind se vor debloca banii din imprumut si vom putea face trageri", a declarat Decebal Bacinschi. Edilul ne-a mai spus ca, in prezent, Vega lucreaza doar pe bulevardul Independentei, restul lucrarilor de asfaltare din oras fiind sistate. Refacerea de pe Independentei a fost aminata inca din primavara acestui an, cind Primaria ramasa fara fonduri a decis sa contracteze un credit bancar. Numai ca, tot asteptind acordul Ministerului Finantelor pentru a lua bani din imprumutul contractat la o banca din Focsani, au trecut lunile bune de vara cind lucrarile se puteau face fara probleme. Acordul Ministerului Finantelor a fost dat abia la sfirsitul lunii septembrie, numai ca prima transa din imprumut a fost aprobata pentru ianuarie 2011. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 10 ore, 17 minute, 44 secunde
Acest om e poate a 2-a mare nenorocire acestui oras, dupa OM. Efectiv de fiecare data cand vin in Focsani, vad cum se scufunda incet incet orasul pe care l-am indragit atat de mult si in care mi-as citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.