Ultima oră

Copiii din Gura Calitei merg la scoala cu primarul

Doina Ganea
13 nov 2010 2638 vizualizări
Primarul comunei Gura Calitei, Dragos Bitculescu, care este sofer de meserie, se ocupa de vreo citiva ani de transportul elevilor la scoala.

Acesta spune ca nu a gasit pe nimeni care sa faca acest lucru in comuna si ca oricum fiind profesionist, iese mai ieftin decit daca ar angaja pe cineva. In plus, primarul sustine ca ii plac foarte mult copiii si ca si micutii au inceput sa-l indrageasca. "Avem acum 65 de copii de diferite virste care merg la scoala sau la gradinita. Din acestia sint citiva care fac naveta. Cei mici mi-au spus ca daca le angajez alt sofer ei nu mai merg la gradinita. Imi plac copiii si eu am copii, o fata care acum e medic si sint foarte multumit de educatia pe care a primit-o", a spus Dragos Bitculescu. Scolile la Gura Calitei sint destul de rasfirate si unii copii trebuie sa mearga 10-12 kilometri pe jos. Acestia sint insa dusi cu microbuzul, iar cei care au de mers cite doi- trei kilometri, merg cu alte mijloace de transport. (D. GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 54 minute, 59 secunde
uite ca mai sunt si oameni faini in satucul ala numit comuna unde saracia e la ea acasa.propaganda electorala sau nu dar macar face ceva;).putea sa faca si mitrea,doar e satul lui..putea sa-l ridice citeste integral
doru, acum 4042 zile, 11 ore, 39 minute, 35 secunde
Nu cred ca suntem chiar asa saraci ,sunt si saraci sunt si bogati dar nu e nici chiar mare saracie si satu este foarte frumos nu asi da pt nimic in lume..
, acum 739399 zile, 54 minute, 59 secunde
Felicitari pentru Domnul Primar. Mai rar sa gasesti asemenea oameni in zilele noastre, cand la putere este interesul pentru Bani. Sa Va dea Dumnezeu sanatate. Cu stima si respect,Viorel Iancu.
, acum 739399 zile, 54 minute, 59 secunde
Nu este singurul primar care a transportat copiii la scoala. Uitati-va la Dumbraveni. Plimba toata ziua masina. Are multe initiative. Concediu la mare, in Italia, etc. Are inima buna. Serveste pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.