Ultima oră

Miting de rutina al sindicalistilor Propact

Sorin Tudose
5 nov 2010 775 vizualizări
Doar citiva membri Propact au pichetat ieri Prefectura si sediul PDL cu o tinta precisa - demiterea prefectului

Acestia au pus pe treptele institutiei Prefecturii mai multe pancarte prin care isi exprimau nemultumirile fata de felul in care functioneaza comisia judeteana de fond funciar. "Noi vrem ca intrunirile comisiei sa se desfasoare normal. Cvorumul necesar adoptarii deciziilor nu s-a mai intrunit de trei-patru luni, iar prefectul este liderul acestei comisii, motiv pentru care cerem demiterea acestuia", a declarat Anghel Marian Prichici, purtatorul de cuvint al Propact. Acesta a tinut sa mai precizeze ca nu s-a dorit un miting de protest cu persoane multe pentru evitarea suspiciunilor de apartenenta politica sau a unor vandalizari. "Daca veneam mult mai multi membri de sindicat imediat eram acuzati ca sintem manevrati politic. Sau se infiltrau in multime oameni care nu erau de la Propact si cine stie ce iesea. Oricum noi vom picheta zi de zi Prefectura si PDL-ul, toata luna noiembrie", a spus Anghel Prichici. In paralel, sindicalistii vor merge si la Bucuresti saptamina viitoare pentru a picheta mai multe institutii. Numarul acestora se va ridica la 250, spre deosebire de cel local care este cu peste 90% mai mic. Membrii Propact revendica mai multe suprafete de padure, dar cum la comisiile funciare nu sint prezenti toti membrii ei, nu poate fi luata nici o decizie, fapt ce ii scoate pe oameni in strada. (Sorin TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.