Ultima oră

Se reiau lucrarile pe Bulevardul Independentei

Doina Ganea
1 nov 2010 1101 vizualizări
Primaria Focsani a anuntat ca de luni s-ar putea relua lucrarile de reabilitare la Bulevardul Independentei de catre firma Vega Galati daca si vremea va fi favorabila

Conform declaratiilor primarului Decebal Bacinschi, pentru inceput in lucru va trebui sa intre sensul giratoriu de la intersectia Bulevardului Independentei cu strada Marasesti si sa se asfalteze portiunile decapate si neasfaltate. In plus cei de la Vega au pornit asfaltarea pe strazile din Obor pregatite inca din primavara. "Vega a inceput lucrarile de asfaltarea pe Triumfului pentru ca acolo aveau pregatita strada. Zilele acestea termina insa Sagetii, Triumfului si Avram Iancu in Obor si dupa aceea Constitutiei si Tisa. Poate de luni sa incepem lucrarile la intersectia Marasesti cu Independentei. O sa-I rog pe dl director Chiper sa bage oamenii pe Independentei. Nu lucram pe datorie. Banii au fost aprobati in Consiliul Local, ii imprumut pentru plata lucrarilor executate pina acum. Facem si o lista a investitiilor pentru 2011, sa vedem cum facem cu proiectare si toate"¦. ca in primavara sa incepem lucrarile », a precizat primarul. Refacerea Bulevardului Independentei a fost aminata inca din primavara, cind Primaria, ramasa fara fonduri, a decis sa contracteze un credit bancar. Numai ca tot asteptind acordul Ministerului Finantelor pentru a lua bani din imprumutul contractat la o banca din Focsani, au trecut lunile bune de vara cind lucrarile se puteau face fara probleme. Acordul Ministerului Finantelor a fost dat abia la sfirsitul lunii septembrie, numai ca prima transa din imprumut a fost aprobata pentru luna ianuarie 2011. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.