Ultima oră

Sute de focsanenii vor sa liciteze un loc de parcare

Doina Ganea
1 nov 2010 1056 vizualizări
Primaria Focsani primeste in continuare cereri pentru inchirierea locurilor de parcare din jurul blocurilor

Focsanenii sint tot mai interesati sa-si depuna cererile la Primaria Focsani pentru inchirierea unui loc de parcare in fata blocului. Din vara si pina acum la Directia de Dezvoltare a Serviciilor Publice Focsani au fost depuse aproape o mie de cereri. Municipalitatea a pus la punct ultimele detalii legate de ridicarea masinilor de pe locurile de parcare inchiriate de riverani. «Am vorbit cu cei de la Politia comunitara, cu cei de la Directia de Dezvoltare, sa stabilim o regula cum vom ridica masinile dupa ora 16,00, pentru ca atunci se incheie programul cu Politia. Cei care isi vor gasi locul de parcare ocupat vor suna la un numar care este scris sub placuta cu parcare de resedinta si acolo se vor deplasa cei de la ridicari si un politist comunitar, care sa constate fapta. Sint foarte multe solicitari», a spus viceprimarul Bogdan Matisan. In Cartierul Sud au fost amenajate parcari la blocurile ANL, L1 si L2, si doar acolo unde a permis asfaltul in Sud. Au mai fost facute amenjari in zona strazilor Plevnei, Stefan cel Mare, SIF Computer. «Sint rare situatiile cu 2 pe un loc. Acolo o sa ajungem din nou, ii anuntam pe cetateni si licitam locul. Pina acum nu a semnat nimeni niciun contract", a declarat ieri viceprimarul. Potrivit unei hotariri de Consiliu Local aceste locuri de parcare se pot inchiria cu minim 20 de lei pe luna. Solicitantii trebuie sa intocmeasca un dosar pe care sa-l depuna la Directia de Dezvoltare din cadrul Primariei. Sint scutite de plata chiriei pe locul de parcare persoanele cu venituri mici si persoanele cu handicap. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.