Ultima oră

Finantistii nu prea le au cu marsul

Doina Ganea
27 oct 2010 943 vizualizări
Liderul sindical din cadrul Directiei Generale a Finantelor Vrancea, Ioan Mihalcea a precizat ca finantistii nu vor participa astazi la marele miting

Asta pentru ca revendicarile lor care tineau de acordarea stimulentelor au fost rezolvate. "Noi vom fi alaturi de toti sindicalistii, doar cu sufletul. Insa nu stiu sa plece cineva de la Sed Lex din Vrancea la miting. Im ceea ce ne priveste, noi am rezolvat problema stimulentelor. Am primit pe cele din luna august, fiindca cele din luna iulie erau platite deja. Ramine ca saptamina aceasta sa trimitem listele la Bucuresti, la ministerul Finantelor Publice si sa primim si banii pe luna septembrie. Noi stam bine din acest punct de vedere comparativ cu alte judete. Asta si datorita faptului ca am atras mai multe sume suplimentare la bugetul de stat. Directiile care stau prost la incasari nu au primit nimic pina acum", ne-a precizat liderul de sindicat, Ioan Mihalcea. Finatistii vrinceni au protestat saptamina trecuta alaturi de colegii lor din cadrul Ministerului de Finante din cauza neacordarii stimulentelor pe ultimele doua luni. Stimulete lunare care reprezinta aproape dublul salariului de baza incasat de fiecare functionar din DGFP Vrancea. (D. GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 17 ore, 38 minute, 7 secunde
"Stimulentul" pentru toti finantistii nu ar trebui sa fie rezolvat prin marsul de la bucuresti ci printr-o comanda simpla a ministrului,adresata fiecaruia : MARS la munca nu la spaga !
, acum 739370 zile, 17 ore, 38 minute, 7 secunde
Zii cu nume si prenume cui ai dat spaga?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.