Ultima oră

Gropile din Independentei asteapta vreme mai buna

Doina Ganea
21 oct 2010 837 vizualizări
Primaria Focsani e dispusa sa reia lucrarile de reabilitare la Bulevardul Independentei cu forte proprii. Aceasta daca firma constructoare, si anume Vega Galati nu va da un raspuns pozitiv zilele acestea referitor la reluare lucrarilor pe veresie .

Potrivit oficialilor acestea ar putea incepe cel mai tirziu saptamina viitoare, daca si vremea va fi favorabila. Conform declaratiilor viceprimarului Vasile Dobre pentru inceput in lucru va trebui sa intre sensul giratoriu de la intersectia Bulevardului Independentei cu strada Marasesti si sa se asfalteze portiunile de drum decapate si neasfaltate. "O sa mai discutam cu cei de la Vega Galati care se ocupa de reabilitare si sa vedem daca se apuca de lucru pe Independentei. Daca mai amina, cred ca noi, cu angajatii de la Directia de Dezvoltare si cei de la CUP SRL vom incepe de saptamina viitoare sa astupam macar gropile din capetele bulevardului, cu forte proprii, fiindca nu putem sa le lasam asa. Vine frigul, ingheata si se pot petrece tot felul de accidente. Trebuie sa facem macar asta daca nu se va putea relua asfaltarea", a declarat Vasile Dobre. Refacerea Bulevardului Independentei a fost aminata inca din primavara, cind Primaria ramasa fara fonduri a decis sa contracteze un credit bancar in suma de 25 de milioane de lei. Numai ca tot asteptind acordul Ministerului Finantelor pentru a lua bani din imprumutul contractat la o banca din Focsani, au trecut lunile bune de vara cind lucrarile se puteau face fara probleme. Acordul Ministerului Finantelor a fost dat abia la sfirsitul lunii septembrie, numai ca prima transa din imprumut a fost aprobata pentru luna ianuarie 2011 astfel ca lucrarile se pot amina, daca cei de la Vega nu vor dori sa munceasca pe datorie. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 12 ore, 11 minute, 36 secunde
Ca orasul arata urat cu blocurile tarcate si acoperisuri ca la fermele zootehnice nu-i nicio problema pentru cei de la urbanism.Ii doare-n cur.Cand e vorba de strazi e la fel.S-au cheltuit bani pentru citeste integral
, acum 739398 zile, 12 ore, 11 minute, 36 secunde
Cei de la sistematizari sunt varza.La fel si conducerea lor, la fel si Primarul care numai promite si nu face nimic pentru oras. Mergeti si voi in Ardeal si vedeti orase.
, acum 739398 zile, 12 ore, 11 minute, 36 secunde
Incompetentii inca mai cred ca ne pot pacali,s-au spalat niste bani frumosi si au pregatit din nou valijoara pentru inmultirea lor.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.