Ultima oră

80.000 de lei, pentru podul de la Reghiu

Doina Ganea
19 oct 2010 872 vizualizări
Membrii CJSU au aprobat si alocarea unei locuinte modulare unei familii fara casa

Sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta convocata ieri de catre subprefectul Sorin Hornea a debutat cu avizarea "Planului Rosu" de interventie al judetului Vrancea, urmind ca acesta sa fie trimis pentru a fi aprobat la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Tot ieri a fost prezentat in cadrul sedintei si procesul verbal de constatare incheiat de catre Comisia de identificare, inventariere si evaluare a pagubelor semnalate de Comitetul Local pentru Situatii de urgenta, Reghiu. Comisia a constatat ca in punctul Scrutari, podul de lemn cu o lungime de cca 70 ml este intr-un stadiu avansat de degradare si nu mai respecta conditiile minime de siguranta in exploatare, astfel incit acesta a fost inchis circulatiei publice. "Ca urmare a starii de degradare avansata a podului si a interventiilor facute la Ministerul Administratiei si Internelor in luna martie a acestui an, s-a alocat prin Hotarire de Guvern suma de 80.000 lei, suma care a acoperit costurile studiului de fezabiliate. în acest sens membrii CJSU au aprobat initierea unui proiect de Hotarire de Guvern privind alocarea unor sume din Fondul de Interventie la dispozitia Guvernului pentru constructia unui pod pe riul Milcov, in punctul Scrutari, sat Reghiu", au precizat oficialii Prefecturii Vrancea. Alte doua puncte pe ordinea de zi ale sedintei au fost prezentarea analizei desfasurarii antrenamentelor bilunare de instiintare a comitetelor locale pentru Situatii de urgenta si operatorilor economici sursa de risc, desfasurate in zona de competenta, pe trimestrul al III- lea precum si prezentarea situatiei participarii la cursurile de pregatire in domeniul situatiilor de urgenta la Centrul Zonal de Pregatire Bacau a personalului cu functii de conducere din administratia publica locala. în cadrul aceleiasi intilniri, membrii CJSU au aprobat repartizarea unei locuinte modulare pentru o familie din localitatea Vinatori, care, in urma unui incendiu a ramas fara casa. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.