Ultima oră

MISA se intoarce in Vrancea

Daniel Garleanu
29 sep 2010 2475 vizualizări
Luni, la Casa de Cultura din Adjud s-a tinut o conferinta cu intrare libera pentru racolarea de noi adepti u initiativa membrilor MISA este demascata de o fosta instructoare

Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut da noi semne de existenta in Vrancea. Aparuta in 1990 ca o asociatie non-profit teoretic cu caracter socio-profesional, filosofic si educativ, avind drept scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin popularizarea cunostintelor si practicilor Yoga, MISA a stirnit de-a lungul existentei sale in Romania mai multe controverse. Luni, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Adjud s-a tinut o conferinta cu intrare libera pentru racolarea de noi adepti. Acestia din urma nu au lipsit, la intilnirea de la inceputul saptaminii prezentind-se sase persoane. Cu toate ca organizatia este una destul de controversata, asociata cu numele lui Gregorian Bivolaru, fondator, coordonatorul adjudean Lucian Crismaru a prezentat-o cu multa incredere. "Traim intr-un ritm trepidant al vietii si simtim ca ne lipseste energia. Yoga ne invata sa ne relaxam prin diminuarea stresului si reincarcarea energetica. Putem invata cum sa ne alimentam sanatos si corect", ne-a declarat ing. IT si coordonatorul cursului de Yoga din Adjud. Initiativa membrilor MISA a fost imediat amendata chiar de o fosta instructoare a organizatiei. "In spatele conferintei se ascunde controversata organizatie ce poarta numele de MISA. Este vorba de o conferinta de deschidere a cursului de yoga MISA prin care aceasta organizatie incearca sa isi faca reclama si sa isi adune adepti. Cea mai grava problema, pentru mine ca femeie si mama a unei fete de 17 ani, este faptul ca MISA, sub paravanul unei scoli de yoga, isi trimite adeptele, printre ele multe cu studii superioare ca medicina sau biologie, sa lucreze pe videochat erotic sau in baruri de striptease luindu-le apoi banii. MISA este implicata in productia de filme pornografice, de multe ori chiar fara ca protagonistele sa stie ca vor fi «vindute la taraba»", ne-a transmis Cecilia Tiz. Despre aceasta organizatie presa in general a facut multa vilva. Gregorian Bivolaru a scris mai multe carti de yoga si o carte impotriva francmasoneriei si iudaismului in general. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.