Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
24 sep 2010 505 vizualizări
Ultimele cinci zile fara penalitati la Taxe si Impozite

Focsanenii mai au termen pina la finele acestei luni pentru a-si plati impozitele la stat fara a li se aplica si penalitati. De la 1 octombrie, pentru impozitele datorate pentru anul curent neplatite se va calcula o majorare de 2% pe luna. Primaria ii avertizeaza si pe cei care au mai multe proprietati ca trebuie sa completeze o declaratie speciala, dupa cum prevede Codul Fiscal. "Se aduce la cunostinta de asemenea ca au fost calculate majorarile de impozit pentru proprietarii care detin mai multe cladiri si pentru mijloacele de transport, autoturisme cu capacitate cilindrica de peste 2.000 cm3 . Diferentele de impozit pot fi achitate pina la data de 30 septembrie cu o bonificatie de 10% sau pina la 31 decembrie fara bonificatie si fara calcularea de majorari de intirziere la plata. Reamintim totodata ca persoanele care detin in proprietate mai multe cladiri au obligatia depunerii unei declaratii speciale", transmit oficialii Primariei Focsani. (I. CRETU)


Bursa vine cu locuri de munca


Astazi are loc Bursa locurilor de munca pentru absolventi in patru locatii din judet. Astfel, in Focsani intilnirea dintre potentialii angajati si angajatori se va tine in Sala de Conferinte a Hotelului Fashion Center, in Adjud va fi la Casa de Cultura, iar la Dumbraveni si Valea Sarii in sediul primariilor. Portile catre un loc de munca vor fi deschise de la ora 9.00 in toate localitatile. La bursa anterioara din aprilie au fost selectate in vederea angajarii 162 de persoane si 24 au fost incadrate pe loc. (D. GIRLEANU)


Voluntarii CJ vor aduna gunoaiele de la Panciu


Ziua de curatenie generala in tara se apropie. Simbata, 25 septembrie, Consiliul Judetean (CJ) Vrancea participa la actiunea de ecologizare din cadrul proiectului "Let"â„¢s do it Romania!", desfasurat la nivel national. "Persoanele din cadrul institutiei, inscrise ca voluntari pe site-ul oficial al proiectului, vor colecta selectiv, alaturi de membrii echipelor Primariei Panciu si ai Asociatiei Rom pentru Rom, deseurile din zona Valea Brazi a orasului Panciu", transmite biroul de presa al CJ. Activitati similare vor fi desfasurate si in alte zone din judet. Actiunea de simbata este initiata de Asociatia Eco Assist si va fi una dintre cele mai ample activitati de ecologizare din Romania, care va reuni autoritati centrale si locale, companii private, ONG-uri, institutii publice, operatori de salubritate si cetateni in atingerea unui scop comun: curatenie in toata tara, intr-o singura zi! (M. BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 21 ore, 48 minute, 17 secunde
Pai cum facem, adunam si gunoaiele si facem si zilele orasului?,eeeeeee,este putin cam incilcita treaba, e adevarat ca asa s-a stabilit pe 25 sept. este ziua curateniei in toata tara, dar trebuia sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.