Ultima oră

Vrancea si-a aratat hainele la Paris

Daniel Garleanu
21 sep 2010 2756 vizualizări
Doua companii vrincene au participat la inceputul lunii septembrie la renumitul tirg de pret-a-porter de la Paris.

Astfel, firmele de confectii textile Artifex si Verona Mode si-au prezentat colectiile la expozitia pariziana, hainele "made in Vrancea" fiind plimbate cu gratie pentru vizitatori de catre fotomodelul Sorina Neacsu, cea care a cistigat titlul de Miss Tourism International in 2008, in Malaesia. "Participarea s-a facut cu finantare de la Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri care incurajeaza firmele sa desfasoare activitati de export. Expozitia a avut un nivel inalt de calitate si profesionalism", ne-a spus Lidia Herescu, presedintele organizatiei patronale Romconf, care reprezinta interesele producatorilor de articole textile, totodata reprezentantul societatii Artifex. Atit Artifex, firma managerizata de senatorul Sorina Placinta, cit si Verona Mode au prezentat haine din portofoliul propriu, cu care i-au cucerit pe occidentali. Maricica Popoiu, designerul brandului "Magic Woman", spune ca tinutele de ocazie s-au facut imediat remarcate, mai ales ca au fost prezentate de frumoasa focsaneanca Sorina Neacsu. "Pe perioada tirgului, mai multe magazine de profil din Franta si-au aratat interesul pentru colectia «Magic Woman», in acest sens au fost intocmite si citeva pre-contracte de colaborare. Deasemenea brand-ul a fost apeciat de reprezentantii unei reviste de moda din Canada, acestia facind poze rochiilor pentru un editorial despre renumitul tirg din Paris", a relatat designerul de la Verona Mode. Tirgul a reunit peste 3.000 de firme din lume, 30 dintre acestea fiind din Romania. Urmatoarea editie a expozitiei va avea loc la inceputul anului 2011. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.