Ultima oră

Arestat pentru ca a dat nunta pe scandal

Ziarul de Vrancea
14 sep 2010 676 vizualizări
Dupa ce a spart geamurile la o nunta si l-a amenintat pe socrul mic cu o secure, un scandalagiu din Suraia a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Sfirsitul de saptamina a fost transformat pentru doi tineri din Suraia intr- un calvar in timp ce incercau sa isi sarbatoreasa nunta impreuna cu invitatii. Momentul frumos dintre miri s-a transformat intr-un taraboi din cauza a doi frati din localitate, cunoscuti ca certati cu legea. Nicusor Caldararu a fost ieri arestat preventiv pentru 29 de zile dupa ce a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu si amenintare. "Tinarul, fiind in stare de ebrietate, fara a fi invitat, a patruns intr-o sala de festivitati unde se desfasura o nunta si fara nici un motiv a spart mai multe geamuri, vesela, a rasturnat mesele si scaunele nuntasilor, amenintindu-i totodata pe cei prezenti. Tinarul a continuat scandalul si prin sat. A patruns fara drept intr-o locuinta si l-a amenintat si lovit in zona toracelui pe proprietar", spune inspectorul Bogdan Toader, ofiterul de presa al politiei. Alaturi de fratele sau, Mitu Caldararu, cei doi au provocat scandal la barul la care se tinea nunta, chiar in timpul evenimentului spargind geamurile si rasturnind canapelele. Pe fondul consumului de bauturi alcoolice, dupa ce au stricat momentul celor doi insuratei, fratii scandalagii au mers acasa la socrul mic cu gind de impacare, dar si cu o secure. Nici aici nu au gasit o cale de intelegere, astfel ca in urma vizitei la tatal fetei, Nicusor Caldararu a fost acuzat si de amenintare si violarea domiciliului. "Nicusor Caldararu a fost retinut pentru 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri, amenintare si violare de domiciliu. El a fost trimis in judecata cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile", a precizat prim-procurorul Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, Luminita Dogaru. Nicusor Caldararu iesise din arest in urma cu doar opt luni dupa o pedeapsa de cinci ani pentru ultraj la politist. De asemenea, in cazierul inculpatului mai apar si fapte ca vatamare corporala sau ultraj. (D. G., D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.