Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
14 sep 2010 559 vizualizări
Hotul de mopede a fost arestat pentru 29 de zile

Un barbat din comuna Vidra suspect de furtul a trei motoscutere a fost prins de politistii vasluieni si arestat preventiv pentru 29 de zile. Ion Tanase, in virsta de 43 de ani, a fost oprit de oamenii legii in Birlad duminica in jurul orei 23.00 in timp ce transporta cu masina un moped marca Aprilia Sonic. Motoscuterul fusese sustras de pe raza judetului Vrancea si urma a fi valorificat. Preluat de politistii focsaneni, barbatul a recunoscut furtul celor trei motoscutere de care era suspectat. Ion Tanase este cercetat pentru trei fapte de furt calificat, furturile fiind in decursul a trei ani. Ultimul moped a fost recuperat si restituit proprietarului. (D. G.)


Cetatean moldovean expulzat


Un cetatean din Republica Moldova a fost expulzat. Politistii din Odobesti l-au identificat pe Vladislav Vladimirovici P., din Rep. Moldova, care nu poseda documente pentru sederea legala in Romania. Cetateanul moldovean a fost predat Oficiului Roman de Imigrari Vrancea, care a dispus trimiterea sa in tara de origine. (D. C.)


Minor lovit de un sofer fara permis


Un copil de sase ani din comuna Slobozia Bradului a fost lovit de o masina. Politistii au stabilit ca Irinel C. s-a urcat la volanul unei Dacii desi nu poseda permis de conducere si a accidentat grav un copil de sase ani care s-a angajat in traversarea neregulamentara a strazii. Dupa producerea accidentului conducatorul auto a parasit locul faptei, fiind identificat ulterior. (D. C.)


Suspendat dupa incalcarea regulilor de circulatie


Un barbat din Dumitresti a fost trimis in judecata pentru incalcarea mai multor reguli de circulatie. Ion Dinu a parasit locul accidentului, a condus fara permis si a refuzat recoltarea probelor bilogice. In virsta de 49 de ani, barbatul s-a urcat la volanul unei Dacii si din cauza neatentiei, dar si a vaporilor de alcool, s-a oprit intr-un gard. Dupa ce a realizat ca a distrus gardul a fugit de la locul accidentului insa nu foarte departe. In disperarea sa, Ion Dinu a mers pe un drum de tara pe care a ramas cu masina suspendata, dupa cum se arata in rechizitoriul Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.