Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete:Oana Zavoranu, in autobiografia la care lucreaza: Mama ma traumatiza in copilarie;

Ziarul de Vrancea
13 sep 2010 601 vizualizări
"Iguana" i-a dat papucii lui Liviu Varciu; Bianca: "Am o relatie cu Cristea, iar pe deget am o verigheta!"; Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, vanati de banci pentru datorii de 8 milioane de euro


"Iguana" i-a dat papucii lui Liviu Varciu


Cu siguranta, Liviu Varciu nu are noroc in dragoste. Dupa ce a divortat de Adelina si apoi s-a despartit de Andreea, dansatoarea Deliei, actorul a ramas acum fara Diana Stefanescu - "Iguana", de care spunea ca este foarte indragostit. Liviu si Iguana s-au despartit sambata, la initiativa Dianei, iar imediat dupa aceea cei doi si-au schimbat statusul relatiei pe Facebook, spunand ca in prezent sunt singuri. Mai mult, Diana a postat si un mesaj cat se poate de sugestiv. "Am realizat ca unii oameni nu sunt ceea ce par, am realizat inca o data ca vreau sa fiu fericita si caut unde nu trebuie. Am simtit adevarata rautate... ce e important cu adevarat e ca am realizat ca imi plac barbatii care au raspunsuri, nu doar intrebari la care sa raspund eu! Unele cuvinte sunt mai puternice decat faptele, tocmai din acest motiv de azi incep sa ma iubesc!!!", a scris "Iguana" pe Facebook. Diana a confirmat, in exclusivitate pentru Libertatea, faptul ca ea si Liviu Varciu nu mai sunt impreuna.


Oana Zavoranu, in autobiografia la care lucreaza: "Mama ma traumatiza in copilarie"


Oana Zavoranu lucreaza la autobiografie. In cartea la care scrie de cateva zile, vedeta face dezvaluiri senzationale despre viata sa si vorbeste despre bataile rare, dar dure, pe care le-a primit de la Marioara Zavoranu, mama ei. Dintotdeauna intre noi doua a fost un razboi surd. Ea imi cauta mereu nod in papura si gasea motive pentru a ma rani. M-a batut rar, dar, atunci cand a facut-o, foarte rau. M-a ranit insa psihologic, ea avea inca de atunci o rautate macabra. Raul psihic e mai puternic. Cel fizic trece, dar cel psihic te urmareste. Si acum tin minte momente traumatizante din copilaria mea. De pilda, aveam 7-8 ani, a intrat la mine in camera si mi-a distrus toate posterele cu Michael Jackson, pe care le facusem cu greu rost (chiar daca aveam o copilarie privilegiata) si la care tineam foarte mult. Am plans trei zile", marturiseste Oana. Integral in Libertatea.


Tiriac jr se muta in casa de 2.000.000 de euro


Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, alaturi de cei doi copii ai lor, vor locui intr-un penthouse de doua milioane de euro, a carui suprafata depaseste 600 de metri patrati si care a fost mobilat de Camelia Sucu. Ion Ion, fiul miliardarului roman Ion Tiriac, da semne ca intentioneaza sa se stabileasca in Romania, impreuna cu sotia sa, Ileana Lazariuc, si cu cei doi baieti ai lor. Juniorul a declarat pentru Business Magazin ca el si familia lui se vor muta intr-un apartament de lux, care a fost mobilat de Camelia Sucu, mai precis un penthouse situat la ultimul etaj al unui bloc din Stejarii, un proiect imobiliar construit si detinut de Tiriac Holdings in Bucuresti, in Padurea Baneasa. Integral in Libertatea.


Sotul Gabrielei Vranceanu Firea si-a cerut iertarea la mormantul parintilor


S-au casatorit in secret, dar au vrut sa se bucure si cu prietenii de acest eveniment fericit din viata lor. Gabriela Vranceanu Firea si Florentin Pandele au sarbatorit aseara alaturi de cei dragi. Probabil, avand mustrari de constiinta pentru faptul ca s-a casatorit cand inca se afla in doliu, Pandele s-a recules aproape o ora langa mormantul parintilor. Ziua de ieri a fost una foarte agitata pentru primarul din Voluntari. Daca mireasa nu a putut fi vazuta deloc pe strazile din orasul ilfovean, Florentin Pandele a facut mai multe drumuri. Cel mai important, la mormantul parintilor. Integral in Click.


Bianca: "Am o relatie cu Cristea, iar pe deget am o verigheta!"


Dupa ce o perioada buna s-a chinut sa tina ascunsa relatia cu Adrian Cristea, doar-doar o sa-l aduca inapoi in patul ei pe Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu s-a saturat sa mai joace la dublu si a recunoscut ca are o relatie serioasa cu "Printul". "Nu am inel, dar am verigheta. Aproape. Treaba mea daca am primit-o de la Cristea sau nu. Tocmai pentru ca vreau sa evit speculatiile, mai bine nu comentez relatia mea cu el. Dar avem o relatie. De ce fel, nu pot sa spun. Ma inteleg foarte bine cu familia, cu apropiatii lui", a declarat Bianca in emisiunea "Conferinta de presa" de la Antena 2. Integral in Click.


Leo DiCaprio: "Bine ca am scapat de nebuna!"


La scurt timp de la pronuntarea sentintei in cazul Livia Bistriceanu Leonardo DiCaprio, actorul nu si-a putut retine bucuria de a fi scapat de romanca. Conform site-ului Radaronline, el ar fi rasuflat usurat spunand: "ce bine ca am scapat de nebuna". Livia Bistriceanu, de 41 de ani, sufera de tulburari psihice de tip bipolar si crede cu incapatanare, inca din 2006, ca Leonardo DiCaprio este tatal copilului ei. Integral in Click.


Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, vanati de banci pentru datorii de 8 milioane de euro


Daca tandemul Andreea Marin- Stefan Banica Jr. munceste din greu pentru a achita un credit urias folosit la constructia unui bloc, un alt cuplu celebru are probleme chiar mai mari, pe care le va transa la tribunal. Deputatul PDL Cristian Boureanu (38 de ani) a reusit sa adune, doar intr-o vara, 13 procese de executare silita. Mai multe banci l-au chemat in judecata alaturi de sotia sa, Valentina Pelinel (30 de ani), pentru datorii neachitate de trei ani. Politicianul nu si-a achitat credite de peste 8 milioane de euro, iar institutiile bancare l-au chemat, rand pe rand, in instanta. Integral in Cancan.


Sylvia ii va canta Pamelei Anderson


Sylvia este singurul artist din Romania ales de organizatori sa cante la evenimentul exclusivist "A Night at the Playboy Mansion - Royal Candy", de la Palatul Snagov, la care va participa cunoscuta bomba sexy Pamela Anderson, diva pe care artista o admira din adolescenta. Cantareata pregateste pentru Pamela Anderson un mini-recital de trei piese, timp in care va evolua alaturi de cele doua dansatoare ale sale. Pe 17 septembrie, alaturi de DJ Rynno, Sylvia va canta, in premiera absoluta, noua ei piesa, intitulata sugestiv "Xcentric", fosta vedeta a serialului "Baywatch" fiind prima care va auzi aceasta melodie. "Coincidenta sau nu, sunt una dintre marile fane ale Pamelei Anderson. Este o femeie foarte frumoasa, a stiut cum sa isi construiasca o cariera bazata pe senzualitate si a devenit cunoscuta in toate colturile lumii. Imi amintesc ca la inceputul anilor \'90 nu ratam niciun episod din "Baywatch". Sunt onorata sa cant pentru ea!", a declarat Sylvia, in exclusivitate pentru ziarul Cancan.


Micul Prigoana loveste din nou


Silviu Prigoana are un curaj nebun! Dupa ce si-a certat in mod public fiul de fiecare data cand acesta a fost prins de radar, omul de afaceri s-a lasat pe mainile aceluiasi Honorius, fiind pasager in masina condusa de acesta. "A facut scoala de soferi la fara frecventa" ori "L-a avut instructor pe Stevie Wonder", il lua in "bascalie" Prigoana senior pe fiul sau, vara aceasta, dupa ce tanarul calcase de mai multe ori pe bec. Cu toate acestea, conform imaginilor, seniorul nu pare a avea nicio problema ca fiul sau vorbeste la celular in timp ce conduce, ocupat fiind la randul sau cu o discutie pe mobil. Integral in Cancan.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.