Ultima oră

Criza ii lasa pe politistii focsaneni fara sediu

Dan Chiriac
13 sep 2010 1247 vizualizări
Noul sediu de la gara a fost finalizat partial, intrucit lipsesc fondurile pentru continuarea lucrarilor

Criza economica ii impiedica pe politistii focsaneni sa se mute in noul sediu de pe strada Longinescu. Imobilul apartine IPJ Vrancea inca din anul 2006, cind a fost cumparat de la firma Sibarex SA. Cladirea a fost reparata doar in exterior si i-a fost montata timplarie noua, lucrari pentru care s-a cheltuit suma de 894.000 de lei. Exteriorul cladirii arata ca un sediu modern al unei politii municipale, insa in interior mai sint multe de pus la punct. "S-au terminat lucrarile exterioare, dar mai sint de executat cele interioare. In acest moment lipsesc fondurile pentru continuarea lucrarilor. S-a facut recompartimentarea si s-a pus pardoseala. Este nevoie de 2 miliarde de lei vechi pentru achizitionarea mobilierului, pentru instalatiile sanitare si toate cele necesare. La nivelul Ministerului de Interne s-a pus problema mai multor imobile din tara care au fost construite, dar nu sint terminate. Nu exista nici o posibilitate din partea noastra de a interveni la acest moment. Totul depinde de minister, iar acolo alte cladiri sint prioritare. Ne-am fi dorit si noi sa avem mai mult spatiu, pentru ca ne sufocam, dar nu exista alternativa deocamdata. Norocul nostru este ca Serviciile Publice Comunitare s-au mutat. Toti politistii isi doresc conditii decente de munca, dar e greu in vremuri de criza sa rezolvam aceasta situatie», ne-a spus comisarul sef Ionel Popescu, seful IPJ Vrancea. In noul sediu de la gara se vor muta doar politistii focsaneni, activitatile de baza ale politiei urmind sa ramina in sediul de pe strada Cezar Bolliac. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.