Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
11 sep 2010 648 vizualizări
Logan rasturnat in prapastie

Un barbat din Zalau s-a rasturnat cu masina in prapastie. Accidentul a avut loc pe Soseaua Vrancei. Politistii au stabilit ca la Vidra, conducatorul auto Calin A., 57 ani, din Zalau, din cauza neatentiei, pe un drum in rampa, a virat brusc la dreapta si a parasit partea carosabila. In ciuda incercarilor soferului, masina a ajuns intr-o prapastie adinca de 50 de metri. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a Mariei A., 57 ani, sotia conducatorului auto. Un alt accident rutier s-a produs la Odobesti. Pe strada Stefan cel Mare, Victor G., 59 ani, din Reghiu, aflat la volanul unui Ford, a lovit-o pe Elena B., 21 ani, din Brosteni. Soferul a dat cu spatele si nu a observat-o pe tinara angajata in traversarea neregulamentara a strazii. Victima a suferit rani usoare. (D. CHIRIAC)


Posturile din sanatate au fost deblocate


Spitalele au sansa sa scape de deficitul de personal. Directia de Sanatate Publica (DSP) Vrancea trebuie sa transmita Ministerului Sanatatii situatia cu posturile libere din unitatile spitalicesti care ar trebui urgent scoase la concurs. Asta dupa ce Ministerul a decis sa deblocheze 2.322 de posturi cu prioritate pentru medici si asistenti medicali in specialitatile deficitare, ca de exemplu ATI, medicina de urgenta, cea de laborator, radiologie, etc.. "Lista unitatilor sanitare cu paturi, dar si numarul de posturi pe fiecare categorie de personal medical, precum si specialitatile pentru care se vor organiza concursuri/examinari in aceasta toamna va fi publicata pe site-ul ministerului, la adresa www.ms.ro, incepind cu data de 20 septembrie a.c. Ministerul Sanatatii estimeaza ca, incepind din luna noiembrie a acestui an, unitatile sanitare cu paturi vor organiza concursurile/examinarile pentru ocuparea posturilor", se arata intr-un comunicat al MS. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.