Ultima oră

I-am pus prosopul pe fata, sa nu mai tipe!

Dan Chiriac
11 sep 2010 841 vizualizări
Este marturia soc a mamei din Sihlea care si-a omorit pruncul abia nascut

Tinara din comuna Sihlea, acuzata de pruncucidere, a ajuns dupa gratii. Valerica Taulescu, in virsta de 27 de ani, a nascut in urma cu citeva zile un baietel, dar l-a aruncat in hazna pe motiv ca nu avea cu ce sa-l creasca. Anchetatorii au intrat pe fir dupa ce vecinii au remarcat ca tinara nu mai are burta mare insa nu are nici copil. In fata procurorilor, femeia a recunoscut ca si-a omorit copilul din cauza saraciei. "Rezultatele medico-legale au stabilit ca moartea baietelului a survenit ca urmare a asfixierii mecanice. Am propus arestarea preventiva a tinerei. Fatul a fost nascut viu, iar autoarea si-a recunoscut fapta. Aceasta ne-a povestit ca i-a pus un prosop pe fata copilului pentru ca plingea foarte tare. Ii era frica ca zgomotul va fi auzit de catre vecini", ne-a spus Nicolae Pircalabescu, procurorul care se ocupa de acest caz. Dupa audieri, procurorii au emis pe numele femeii o propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Instanta de judecata urmeaza sa judece propunerea procurorilor. Anchetatorii spun ca femeia a nascut pe 5 septembrie 2010 un fat de sex barbatesc, pe care l-a introdus in mai multe pungi din plastic si l-a aruncat in toaleta din curte. Lehuza a fost internata si in sectia de obstetrica-ginecologie, unde medicii i-au acordat ingrijirile necesare dupa o nastere neasistata. Acum, femeia a fost transferata in arestul politiei pentru cercetari. Tinara este acuzata de pruncucidere si, daca va fi vinovata, risca sa stea dupa gratii intre 3 si 12 ani. Aceasta ar putea scapa mai usor, avind de crescut si alti copii din relatiile anterioare. De altfel, ea le-a spus anchetatorilor ca a fost impinsa sa faca acest gest din cauza saraciei in care isi duce viata. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 10 ore, 28 minute, 47 secunde
Vedeti unde se ajunge?, faceti ceva oameni buni, stiti cui apartin aceste nenorociri,nu?, rusine ca intr-o tara asa frumoasa sa fie atita saracie.
, acum 739392 zile, 10 ore, 28 minute, 47 secunde
E mare pacat .Saracia nu e o scuza sa se recurga la astfel de nenorociri mai multa implicare a cadrelor sanitare la sate unde femeile de rusine nu apeleaza la informatii si metode de contraceptie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.