Ultima oră

Trei case din Virtescoiu au fost incendiate de un posibil piroman

Dan Chiriac
10 sep 2010 801 vizualizări
Una dintre gospodarii apartine unui dascal bisericesc

Politistii vrinceni il cauta pe cel care a incendiat joi seara trei case din comuna Virtescoiu. Incendiul a pornit de la casa lui Ionel Negoita, dascal la o biserica din Focsani. In gospodaria acestuia ardeau 300 de kilograme de furaje si o tona de vita-de-vie. Pompierii nu au apucat sa stinga mare lucru pentru ca alte doua case situate in apropiere au fost cuprinse de flacari la putin timp dupa declansarea primului foc. Acoperisul casei lui Lazar Bouros s-a aprins si a ars in totalitate. De asemenea, in gospodaria lui Ion Dima au fost incendiate mai multe capite de fin. Toti gospodarii au relatii de rudenie, acesta fiind un indiciu care i-ar putea ajuta pe anchetatori. "Cercetarile au durat pina la 1 noaptea, dar nu s-a ajuns la nici o concluzie. Unii sustin ca este un accident, altii spun ca e vorba de un piroman. Criminalistii au adunat probe de la fata locului. Politistii i-au intrebat pe proprietarii caselor daca au dusmani si daca banuiesc pe cineva. Cea mai afectata este casa lui Lazar Bouros. Locuinta era abia construita si nici macar nu era racordata la reteaua electrica. A ars tot acoperisul, iar plafoanele au fost afectate. Totodata, mai multe materiale de constructii aflate in pod au ars. Omul este plecat in Italia si nu vad ce dusmani ar putea avea. Ceilalti doi sint oameni linistiti, care isi vad de treaba lor. Ion Dima este carutas, iar Ionel Negoita dascal la o biserica din Focsani. Cei doi au ramas cu locuintele intacte, dar au pagube in gospodarie", ne-a spus Eugen Cristea, primarul comunei Virtescoiu. Politistii continua cercetarile in acest caz si urmeaza sa stabileasca daca au de a face sau nu cu un piroman. Pompierii spun ca pagubele se ridica la citeva zeci de mii de lei. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.