Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
8 sep 2010 454 vizualizări
Copii si batrini loviti de masina

Un copil de opt ani din comuna Gugesti si o batrina de 68 ani din comuna Gura Calitei au fost victimele unor accidente rutiere produse din cauza neatentiei. Pe E 85, la Dumbraveni, Simion S., 28 ani, din Slobozia-Bradului, in timp ce conducea o Dacia a acrosat-o pe Anca B., 68 ani, care a traversat neregulamentar. Batrina a fost ranita usor. La Gugesti, Maria C., 34 ani, din Dumbraveni, aflata la volanul unei Dacii, a avut ghinionul sa se trezeasca in fata masinii cu un copil de 8 ani lasat nesupravegheat. Minorul a traversat in fuga strada si s-a lovit de partea laterala dreapta a autoturismului. (D. C.)


Tencuiala de pe blocuri, pericol public


Tencuiala de pe blocuri a devenit un real pericol pentru focsaneni. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Anghel Saligny" au fost chemati pentru a da jos tencuiala scorojita de pe un bloc din Focsani care ameninta trecatorii. Luni, in jurul orei 12.50, pompierii au fost informati ca tencuiala de pe un bloc situat pe strada Cuza Voda pune in pericol siguranta trecatorilor. Dupa ce au asigurat zona, servantii au actionat pentru indepartarea acesteia. Probleme de acest gen sint si la fostul sediu al Bancorex. Din fata cladirii au inceput sa cada bucati de gresie si tencuiala care in orice moment ar putea sa raneasca trecatorii. Tocmai din acest motiv zona a fost izolata de autoritatile municipale. (R. M.)


Foc la groapa de gunoi din Panciu


Groapa de gunoi de la Panciu s-a aprins din nou. Pompierii au mers luni dupa-amiaza la groapa de gunoi din cartierul Satu Nou dupa ce localnicii speriati ca focul le-ar putea afecta casele au anuntat izbucnirea unei arderi necontrolate. în urma incidentului au ars aproximativ 8.000 kg gunoi menajer de pe o suprafata de circa 80 mp. Si un localnic din Pufesti a apelat la ajutorul pirotehnistilor dupa ce a gasit mai multe munitii neexplodate. Specialistii care s-au deplasat la fata locului au identificat patru proiectile explozive de calibrul 76 mm in zona poligonului de pe raza localitatii. Munitia a fost ridicata si urmeaza sa fie distrusa. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.