Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete: Adelina Pestritu si Sorin Boiangiu se pregatesc sa faca nunta in Timisoara

Ziarul de Vrancea
7 sep 2010 542 vizualizări
Cristina Szeifter, sora Brigittei Sfat, rupe tacerea: "Ovidiu Torj, un cosmar, Ilie Nastase, un suflet mare"; Bercaru a slabit 5 kilograme pentru inalnirea cu Pamela Anderson; Violeta Bablic e lesbiana?

Cristina Szeifter, sora Brigittei Sfat, rupe tacerea: "Ovidiu Torj, un cosmar, Ilie Nastase, un suflet mare"


Cristina Szeifter (29 de ani), sora Brigittei Sfat (33 de ani), iubita lui Ilie Nastase, s-a decis sa rupa tacerea, dupa ce, in urma cu cateva zile, intr-un material difuzat la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, s-a lasat sa se inteleaga ca ar fi fost iubita lui Ovidiu Torj, barbatul care se afla in plin divort cu sora ei. Cristina, care in clipa de fata traieste in Italia, a precizat pentru Libertatea ca nu a avut nici macar o relatie de amicitie cu Ovidiu Torj. "Eu nu am avut nici un fel de relatie cu Ovidiu Torj. In perioada cat Brigitte a fost inchisa, eu am fost singura care a fost alaturi de ea. Dupa ce a iesit din penitenciar, sora mea a primit multe batai de la Torj. A suferit foarte mult. Acest individ a fost un permanent cosmar pentru familia noastra. Am depus nenumarate plangeri la politie, dar se pare ca la noi legea este valabila doar pentru unii", a rabufnit frumoasa Cristina Szeifter, care isi doreste ca divortul dintre sora ei si Ovidiu Torj sa se incheie cat mai repede. "Ne-am saturat sa fim aruncate din scandaluri in scandaluri", a mai spus Cristina.


Mentorul lui Boc a scuipat pe mormantul lui Susman


Teofil Rachiteanu, profesorul lui Emil Boc, a facut un scandal monstru la deshumarea celui care i-a torturat premierului ruda in 1951. In numarul de ieri, Libertatea v-a prezentat povestea lui Suciu Pascu, fost primar in localitatea de bastina a premierului Boc si ruda cu acesta, care a fost torturat in munti, in august 1951, de partizanii condusi de Teodor Susman, un luptator anticomunist din Rachitele, judetul Cluj. Astazi, amintim de "spectacolul" oferit, la deshumarea lui Susman, de mentorul lui Boc, care i-a fost si profesor in scoala generala, Teofil Rachiteanu. Integral in Libertatea.


Bercaru a slabit 5 kilograme pentru inalnirea cu Pamela Anderson


Oana a scapat repede de surplusul de greutate. Merge la sala, face masaj si mananca doar de doua ori pe zi, toate acestea pentru a arata impecabil la petrecerea Pamelei Anderson. Nemultumita ca s-a ingrasat cinci kilograme, Oana Bercaru s-a ambitionat si a revenit repede la formele perfecte. Fosta vedeta Playboy si-a dat seama ca poate pierde oricand lupta cu greutatea, astfel ca a devenit adepta unui stil de viata sanatos, pentru a nu mai avea parte de surprize neplacute: "Merg de trei ori pe saptamana la sala si de patru ori la masaj, mananc atent, doar de doua ori pe zi, numai salata, carne la gratar si lactate. Doar duminica ma mai rasfat", a povestit Oana, pentru Click! Integral in Click.


A parasit-o Madalin Ionescu pe Cristina Siscanu?


Se pare ca probemele aparute in viata lui Madalin Ionescu dupa ce a facut publica relatia sa cu Cristina Siscanu, l-au determinat pe fostul moderator al Antenei 1, sa se gandeasca mult mai serios la viabilitatea si viitorul cuplului. Astfel, dupa cum noteaza jurnalistii de la STL.ro, frumoasa bruneta de 25 de ani a venit singura la un eveniment cariabil, desfasurat zilele trecute in Capitala. Foarte sexy, intr-o rochita rosie de "scufita" ratacita printre mondenitatile bucurestene si cu un decolteu menit sa provoace doar flirturi, Cristina n-a prezentat in nicio clipa comportamentul si postura unei femei angajate intr-o relatie serioasa. Integral in Click.


Adelina Pestritu si Sorin Boiangiu se pregatesc sa faca nunta in Timisoara!


La nici patru luni de la separarea oficiala de Liviu Varciu, Adelina Pestritu pare dispusa sa-si refaca viata alaturi de Sorin Boiangiu, afaceristul timisorean alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ trei luni. Desi in ultima vreme au lasat impresia ca lucrurile nu sunt tocmai roz in relatia lor, anuntand la un moment dat chiar ca s-au despartit, cei doi par sa-si fi reevaluat sentimentele si, foarte probabil, Sorin a decis ca nu poate trai fara Adelina si a cerut-o de sotie. Dovada ar putea fi imaginile surprinse de paparazzii Cancan.


Cosmina Pasarin planuieste sa se mute in Austria


Bruneta traieste o noua poveste de dragoste alaturi de Alexander, un DJ austriac, pe care l-a cunoscut pe cand se afla in vacanta la niste prieteni. De atunci, Cosmina face naveta Bucuresti-Viena, insa, in curand, acest lucru se va schimba. De cateva saptamani, Cosmina Pasarin este clienta fidela a curselor aviatice Bucuresti-Viena si retur. Daca initial bruneta a spus ca merge in cate o vacanta saptamanala la niste prieteni stabiliti acolo, ulterior a recunoscut pentru Cancan de weekend ca dragostea o pune pe drumuri. Mai precis, Cosmina are un nou iubit, un DJ austriac pe nume Alexander, pe care l-a cunoscut de curand, intr-una dintre micile ei vacante petrecute in Viena. Vedeta nu ascunde nici faptul ca este foarte indragostita. Si, poate, acesta este motivul pentru care se gandeste din ce in ce mai serios sa se stabileasca in Austria.


Violeta Bablic e lesbiana?


Violeta Bablic, timisoreanca de 24 de ani care a iesit castigatoare la "Burlacul", nu isi ascunde sentimentele fata de femeile frumoase. Pe pagina sa de Facebook, Violeta declara negru pe alb, la sectiunea relatii, ca partenerul sau de viata... este o femeie. Nimeni alta decat Andrada Ersek, una dintre concurentele de la "Burlacul". Cele doua au fost colege de camera in primele editii, pana cand Andrada a fost eliminata. Fetele nu par sa-si ascunda relatia, mai ales ca, la fiecare fotografie postata de Violeta pe Facebook, Andrada i se adreseaza cu apelativul "iubita". Ea ii face complimente si ii repeta cat de dor ii este de nebuniile din camera in care au locuit pe timpul emisiunii. Mai mult, cele doua s-au fotografiat in ipostaze care demonstreaza cat de apropiate sunt. Integral in Cancan.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.