Ultima oră

Focsanii isi mai trag o societate pe actiuni

Iulia Crețu
7 sep 2010 589 vizualizări
Consilierii municipali focsaneni se intrunesc astazi intr-o sedinta de lucru extraordinara pentru a decide viitorul Pietei.

Pe ordinea de zi figureaza doua proiecte de hotarire initiate de edilul sef Decebal Bacinschi, care fac referire la aprobarea infiintarii Administratiei Pietelor Municipiului Focsani ca societate comerciala pe actiuni, sub denumirea SC Administratia Pietelor Focsani SA. Daca alesii ar fi de acord, Administratia Pietelor ar fi a patra societate pe actiuni din subordinea Consiliului Local, dupa fabrica de caldura - SC ENET SA, regia apa-canal "" CUP SA si transportul in comun "" SC Transport Public SA. Consiliul Local Focsani mai are si un "SRL" la SC CUP Salubritate, serviciu desprins din Compania de Utilitati Publice Focsani si care se ocupa de colectarea gunoiului din oras. Transformarea Pietelor in "SA" obliga si la rentabilizarea societatii, activitatea de la tarabe si managementul adoptat de seful peste comercianti fiind de multe ori luate in colimator de consilierii locali de la Focsani. Externalizarea serviciului de la tarabe a fost propus Consiliului Local Focsani si ca o incercare de a micsora numarul de disponibilizari la ordonanta 37/2009. Tot astazi, de la ora 16.00, se va desemna si mandatarul Consiliului Local Focsani la noua societate, in cazul in care alesii dau unda verde aparitiei societati pe actiuni. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.