Ultima oră

LIFE: Faze Tari: Leii de la o gradina zoologica din Cairo iau anticonceptionale;

Ziarul de Vrancea
1 sep 2010 450 vizualizări
O pisica si-a salvat stapana, atacata de patru caini pitbull; S-a suparat ca a fost dat afara si a protestat in fundul gol; El este cel mai gras porc din lume

Leii de la o gradina zoologica din Cairo iau anticonceptionale


Angajatii unei gradini zoologice din Cairo au gasit o metoda inedita de contraceptie pentru lei. Ca sa ii opreasca din a se inmulti, acestia au decis sa le administreze pastile anticonceptionale, insa acestea sunt pentru oameni, nicidecum pentru animale. Reprezentantii asociatiilor pentru protectia animalelor sustin ca acest tratament le face rau leilor pe termen lung, scrie Cancan.


O pisica si-a salvat stapana, atacata de patru caini pitbull


Crezi ca pisicile sunt parsive, iar canii cei mai buni prieteni ai omului? Ei bine, nu intotdeauna este asa. Dovada este o intamplare care a avut loc recent in SUA, cand o pisica si-a salvat stapana care a fost atacata de patru caini pitbull. Sophie Thomas, in varsta de 90 de ani, statea linistita in casa ei din Michigan, cand au atacat-o patru caini pitbull nervosi. Patrupedele, care sunt ale vecinei ei, au scapat din casa si au inconjurat-o pe femeie. Potrivit Agerpres, acestia au atacat-o pe americanca si au muscat-o de brat. La strigatele disperate ale stapanei, pisica ei s-a aruncat in mijlocul ostilitatilor si i-a atras pe caini, permitand astfel Sophiei Thomas sa scape si sa-si ingrijeasca ranile. Tiger, pisica curajoasa, s-a intors apoi, teafara, la stapana ei, pe care o salvase, anunta Libertatea.


S-a suparat ca a fost dat afara si a protestat in fundul gol


Un mecanic chinez s-a suparat pe angajatorul sau, s-a dezbracat si a protestat in fata atelierului auto unde lucrase pana atunci. Dupa ce s-a dezbracat, barbatul de 43 de ani a inceput sa strige in plina strada nemultumirile sale legate de locul de munca anterior. Acesta era intr-o stare avansata de ebrietate, informeaza Cancan.


El este cel mai gras porc din lume!


Un locuitor din Taiwan prezinta animalul pe care il va sacrifica in cadrul festivalului anual "Hakka Yimin". Sute de taiwanezi au participat ieri la unul dintre cele mai importante festivaluri din tara, comemorand curajul stramosilor lor in lupta impotriva rebelilor pentru a-si proteja pamanturile. Atractia evenimentului este insa concursul pentru cel mai gras porc, intrucat traditia spune ca familia care va detine animalul castigator va fi binecuvantata, scrie Click.


A facut whisky din urina persoanelor diabetice


Incredibil, dar adevarat! Un barbat din Londra a creat whisky din urina persoanelor diabetice. Designerului James Gilpin filtreaza urina folosind acelasi proces ca si in cazul purificarii apei. Zaharurile sunt extrase din lichid si sunt apoi utilizate in etapele de fermentare. Potrivit metro.co.uk, James Gilpin s-a folosit chiar si de urina bunicii sale, care se lupta cu diabetul de ceva vreme, pentru a realiza bautura alcoolica. Mandru de whisky-ul pe care l-a creat, James Gilpin are de gand sa-l prezinte, in septembrie, in cadrul unei expozitii din Londra, unde cei interesati vor putea sa-l si incerce, anunta Libertatea.


Ce vrei sa ajungi dupa ce mori?


O companie din Anglia transforma cenusa mortilor in disc de vinil! O companie din Anglia a vrut sa iasa din anonimat in ceea ce priveste modalitatea de a pastra cenusa celor morti de catre rude. Jason Leach, fondatorul companiei Andvinyl, s-a apucat sa transforme ramasitele decedatilor in discuri de vinil pentru ca familia acestora sa-si asculte rudele chiar si dupa moarte. Firma lui ofera servicii si pentru coperta discului, ce pleaca de la nume si biografie, dar poate sa fie si un portret realizat de un artist cu care Leach colaboreaza. Un pachet de baza se invarte in jurul sumei de 2.000 de lire sterline, informeaza Cancan.


Cei mai buni maturatori din Moscova, premiati cu o excursie in Canare


Autoritatile municipale din Moscova au anuntat ca ii vor rasplati pe cei mai buni angajati ai serviciilor de curatenie publica stradala cu excursii in insulele Canare. Acest gen de competitie intre maturatori se desfasoara anual, iar castigatorii sunt anuntati de obicei inainte de festivitatile dedicate Zilei Moscovei, in weekend-ul primei saptamani a lunii septembrie. Anul acesta 21 de maturatori vor calatori in Insulele Canare, a precizat o sursa din administratia locala moscovita, adaugand ca pentru aceste excursii exista un buget de 4 milioane de ruble, scrie Libertatea.




de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.