Ultima oră

Ruda a sefului Circulatiei, implicata intr-un accident

Dan Chiriac
31 aug 2010 1384 vizualizări
Fratele socrului lui Gheorghe Viorel a acrosat ieri dimineata un moped, la Golesti u Nu vreau sa aud de el! Sintem certati de 12 ani si nu avem ce discuta , a comentat ieri seful Circulatiei vrincene

Ionel Anton, fratele socrului lui Gheorghe Viorel, seful Serviciului Politiei Rutiere Vrancea, a fost implicat intr-un accident rutier produs pe soseaua E 85, la Golesti. Incidentul a avut loc ieri dimineata, in jurul orelor 8.00, cind Ionel Anton a acrosat un moped condus de Costica Dobre, 71 ani, din comuna Dumbraveni. "Accidentul s-a produs datorita neasigurarii la schimbarea de mers de pe o banda pe alta a conducatorului auto. Acesta a trecut de pe banda a doua pe prima banda si a acrosat mopedul. In acest caz se vor face insa mai multe expertize pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul. Ramine de vazut cum va evolua si starea de sanatate a batrinului", ne-a spus inspectorul Catalin Manea, de la Serviciul Politiei Rutiere. Impactul a fost puternic, batrinul ajungind pe carosabil. Desi purta casca de protectie, mopedistul s-a lovit la cap, dupa ce casca s-a desprins. Batrinul a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital. Ulterior, starea de sanatate a acestuia s-a agravat, iar medicii au decis sa-l transfere la Spitalul "Sf. Andrei" Galati. Oamenii legii au avut initial si o alta varianta de producere a accidentului. Politistii au crezut ca mopedul s-a angajat in traversarea drumului si ar fi aparut brusc in fata masinii BMW conduse de Ionel Anton. Soferul este fratele socrului comisarului sef Gheorghe Viorel. Seful Circulatiei s-a delimitat ieri de ruda sa prin alianta: "Nu vreau sa aud de el! Sintem certati de 12 ani si nu avem ce discuta". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.