Ultima oră

LIFE: LOTO: Biletul de 6,2 mil. euro s-a jucat in Pacurari

Ziarul de Vrancea
30 aug 2010 567 vizualizări
Norocosul a cistigat cu un bilet cu 3 variante simple. Dupa impozitare acesta va ramine cu 4,6 milioane euro.


Iasul urmeaza sa primeasca o infuzie masiva de capital in valoare de 6,2 milioane de euro. Banii nu sint investiti de vreo companie, ci au fost cistigati aseara de catre un iesean la Loto "6 din 49".


Biletul, cu trei variante simple si una la Noroc, dupa cum sustin reprezentantii Loteriei Iasi, a costat 20 de lei. "Cistigatorul il vom afla cind va veni sa-si ridice banii. Tot ce va pot spune este ca biletul norocos s-a jucat la Agentia Loto numarul 42 din Pacurari (foto). Este o agentie foarte mica de doar 6,5 metri patrati. Eu ma bucur enorm de mult ca marele premiu la Loto "6 din 49" a ajuns in capitala Moldovei. Speram ca tot mai multi ieseni sa joace.", ne-a declarat Corneliu Popescu, directorul executiv Compania Loteria Romana, sucursala Iasi.


Numerele care l-au imbogatit pe iesean in citeva clipe sint 7, 11, 12, 21, 23 si 28.


Fericitul cistigator va ramine in mina cu 4,65 milioane de euro dupa ce va achita la stat impozitul aferent. Dar chiar si asa cu suma ramasa acesta ar putea sa-si cumpere 66 de apartamente cu trei camere, sau 46 de autoturisme de lux Mercedes S Klasse varianta de top sau ar putea trai doar din dobinda la banca in cazul in care ar depune banii intr-un depozit, cistigind aproximativ 200.000 de euro pe an, adica 16.000 pe luna. Potul cel mare la aceasta categorie de joc nu a mai fost cistigat de la inceputul acestui an. In urma extragerii de ieri 32.524 de romani s-au numarat printre fericitii cistigatori.


La categoria a II-a de joc 47 de persoane au cistigat cite 23.990 de lei in timp ce la categoria a III-a 1.973 de romani au cistigat cite 571 de lei. La ultima categorie 30.503 persoane au nimerit trei din cele sase numere si au cistigat cite 10 lei.


Nu este prima data cind potul cel mare ajunge in Iasi. In august 2008 omul de afaceri Mihai Cazacu din Tirgu Frumos cistiga 3,8 milioane de euro. Client fidel al Loteriei de mai bine de 15 ani, Cazacu a ales numele cistigatoare la intimplare. Situatia sa materiala era una destul de buna si inainte de marele cistig, acesta fiind proprietarul unei firme de constructii. In anul 2003, un iesean care nu a vrut sa ii fie divulgat numele, om de afaceri, incasa un milion de dolari. Ieseanul jucase mai multe variante, iar cea cistigatoare a costat 670.000 de lei vechi, adica 67 de RON. Trebuie insa mentionat ca in 2003 o varianta era mult mai ieftina costind in jur de 2 lei.



Autor: Gabriela CURELARU

Sursa :www.ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.