Ultima oră

Au incercat sa-i fure averea mortului

Daniel Garleanu
30 aug 2010 1014 vizualizări
Patru tineri din Focsani au comis mai multe infractiuni in speranta ca vor pune mina pe averea lui Eugen Albu, dupa ce acesta a incetat din viata.


Astfel, "sarlatanii" au fost trimisi in judecata pentru inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la inselaciune. Potrivit anchetatorilor, tinerii au incercat sa-i fure decedatului o casa si o masina prin contracte in fals si chitante contrafacute. In rechizitoriul intocmit de Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani se retine ca Ionel Roman, 57 ani, s-a folosit de un contract de vinzare-cumparare semnat in fals pentru a intra in posesia unui imobil aflat in proprietatea defunctului si care a fost evaluat la suma de 190.000 de euro. De asemenea, Alexandru Radu, de 51 de ani, s-a folosit de o chitanta falsa pentru a intra in posesia autoturismului Mercedes aflat tot in proprietatea decedatului. Masina a fost evaluata la suma de 31.500 de euro. Alexandru Radu si Ionel Roman au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, iar Ticu Lazar si Costinel Vasiliu sint invinuiti de complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave pentru ca au ajutat la inselaciune. Acestia ar putea sta dupa gratii pentru faptele comise intre 10 si 20 de ani, iar unele drepturi le-ar putea fi interzise. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.