Ultima oră

Telefonul verde, dat uitarii de asigurati

Raluca Manolache
30 aug 2010 689 vizualizări
Telverde din sanatate nu mai suna. Asiguratii vrinceni au uitat ca au la dispozitie un numar de telefon pentru a-si spune problemele cu care se confrunta in sistemul sanitar

Numarul 0800800988 nu a fost format in acest an de nici o persoana curioasa de a mai afla anumite informatii cu privire la serviciile de care poate beneficia sau de a reclama saracia din sistem. "Nu mai sint apeluri la acest telefon pentru ca marea majoritate a persoanelor vin in audienta. Apeleaza la aceasta solutie pentru ca problemele lor sint rezolvate mult mai rapid", crede Mihai Copaci, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea. Serviciul Telverde poate fi apelat de la orice linie telefonica si de la orice post telefonic public. Acest serviciu permite celor interesati sa prezinte problemele, reclamatiile si sugestiile lor, privind asigurarile sociale de sanatate si pot solicita anumite informatii utile daca nu au acces la site-ul CAS. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.