Ultima oră

Sase persoane sufera inca de pe urma tragediilor rutiere

Dan Chiriac
28 aug 2010 1026 vizualizări
Victimele accidentelor din urma cu o saptamina incearca sa revina la viata normala

Victimele celor doua accidente rutiere produse la finalul saptaminii trecute ramin in spital. Ioan Culita, fratele judecatorului Vasile Culita, este internat la Spitalul "Dr. Bagdasar Arsenie" din Bucuresti, iar starea sa este stabila. Pronosticurile sint favorabile si pentru Costica Gogan, tinarul de 21 de ani din Adjud, care a provocat accidentul de simbata trecuta, de la Domnesti. Cind va iesi din spital, acesta va trebui sa raspunda in fata anchetatorilor pentru decesul profesoarei Carmencita Culita. Femeia a murit pe loc dupa ce doua masini Renault s-au izbit pe E 85. Tragedia s-a produs dupa ce tinarul din Adjud a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Vestea proasta vine dinspre Spitalul Judetean, unde medicii trebuie sa faca fata unor complicatii aparute. "Vestea rea este ca Valentina Grama, sotia unuia dintre soferii decedati, este la rindul sau ranita grav. Medicii i-au descoperit o ruptura de splina si trebuie sa intervina chirurgical", ne-a spus comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Politiei Rutiere. Cele doua fete ale familiei Grama, Mihaela si Ana, au iesit de la Terapie Intensiva si au fost mutate la chirurgie infantila. Maria Bolovan, 25 ani, pasagera in Logan, este internata in continuare la Spitalul "Bagdasar Arsenie". "A iesit din coma, dar medicii sint rezervati. Este plina de lovituri, dar important este ca la cap nu i-a fost gasit nimic grav", ne-a spus Nicusor Bolovan, sotul femeii ranite in urma accidentului de pe soseaua de centura. In urma cu o saptamina, un Logan a intrat pe contrasens si s-a izbit cu o Dacia, care circula regulamentar. Politistii au stabilit ca Daniel Ochian, soferul Loganului, s-a sicanat in trafic cu un alt sofer si astfel s-a ajuns la tragedie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 7 ore, 32 minute, 18 secunde
Dar adevarati criminali, aia care nu fac autostrazi pe care niciodata nu s-ar mai intampla nenorociri ca acestea, cand vor raspunde?
, acum 739398 zile, 7 ore, 32 minute, 18 secunde
Nu vor raspunde decit in fata lui D-zeu, pentru ca in acesti 20 de ani, s-au facut multe nenorociri in care s-au distrus multe familii, sa nu se mai dea permise pe spaga si va fi un pic mai bine, sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.