Ultima oră

S-a schimbat traseul celor care dau examen pentru permis

Raluca Manolache
27 aug 2010 2957 vizualizări
Candidatii care sustin proba practica de traseu la examenul pentru obtinerea permisului de conducere vor avea pina la sfirsitul anului un alt loc de plecare

Daca pina in luna august plecarea se facea de pe Strada Odobesti, acum viitorii soferi pornesc de la intersectia strazilor Tineretii cu Cpt. Stoenescu, Piata Victoriei. "Localitatile stabilite pentru desfasurarea probei practice trebuie sa ofere conditii adecvate de trafic rutier pentru evaluarea nivelului de pregatire a candidatilor in conformitate cu dispozitiile comunitare, in sensul de a permite parcurgerea unor trasee care sa cuprinda intersectii si jonctiuni sau cai de comunicatie rapide, intersectii cu sens giratoriu, treceri la nivel, statii de tramvai / autobuz, treceri de pietoni, rampe / pante prelungite la urcare "" coborire, zone de circulatie interna cu minimum doua benzi pe sens, piete aglomerate sau zone cu siruri de vehicule parcate, semafoare si marcaje rutiere", se arata in comunicatul emis de Institutia Prefectului. Potrivit Serviciului Rutier examenul la proba practica pentru obtinerea permisului de conducere la proba practica se poate desfasura pe toate strazile din Focsani, mai putin Calea Moldovei si Calea Munteniei (DN2 "" Centura ocolitoare a municipiului Focºani). (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 20 ore, 13 minute, 35 secunde
traseul nu sa schimbat de acum cred ca de la inceputul lunii august se pleaca de la fosta autogara.cred ca stirea asta trebuia sa fie de la inceput cam tarziu.multi au dat examen si au plecat din citeste integral
, acum 739397 zile, 20 ore, 13 minute, 35 secunde
Toata lumea vorbeste ca pentru a lua permisul trebuie sa dai "spaga". Nu este normal, in conditiile in care scoala costa o multime de bani!
, acum 739397 zile, 20 ore, 13 minute, 35 secunde
Cei de la SPCLEP Vrancrea parca dau perimise de pilot de elicopter. Fara spaga nu se da nici un permis si care ia din prima este un miracol in Vrancea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.