Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
27 aug 2010 624 vizualizări
Pescar mort de inima

Un barbat din comuna Vidra si-a pierdut viata in timp ce se afla la pescuit. Miercuri, Antohi Ganea, 49 ani, a mers singur la pescuit pe malul Putnei. Dupa citeva ore de stat pe malul apei, barbatului i s-a facut rau si a cazut in apa. Un trecator a vazut corpul barbatului si a anuntat politia. Primele cercetari duc la ipoteza ca barbatul a suferit un infarct. "Barbatul era singur la pescuit si din motive medicale a cazut in apa si a murit", ne-a spus ofiterul de presa al Politiei. (D. C.)


Adolescenta, "miloaga" in Adjud


O tinara din comuna Homocea a fugit de acasa pentru a practica cersetoria in municipiul Adjud. Politistii au fost sesizati pe 16 august de rudele adolescentei despre faptul ca aceasta a disparut de acasa, pe nevazute, fara sa spuna incotro merge. Investigatiile politistilor au stabilit ca fata a plecat voluntar de acasa pentru a cersi in zona pietii si bisericilor din Adjud. Acum, tinara a fost obligata sa se intoarca acasa, chiar daca rudele nu o duc prea bine cu banii. (D. C.)


Poiana Cristei: Tilhar retinut


Un barbat din comuna Poiana Cristei a fost retinut de politisti dupa ce a tilharit o localnica. Petrica M., 31 ani, este acuzat ca pe 12 august a deposedat-o prin violenta de o geanta pe Maria S.. Autorul a fost retinut pentru 24 de ore, urmind ca instanta de judecata sa decida daca acesta va fi arestat preventiv. (D. C.)


Garoafa: Proiectile la lutarie


Un localnic din satul Bizighesti, comuna Garoafa, a apelat la ajutorul pirotehnistilor dupa ce a gasit mai multe proiectile in timp ce sapa o groapa pentru a lua lut. La fata locului au fost identificate opt proiectile explozive care au fost ridicate de pirotehnisti. Specialistii au mers miercuri in poligonul de la Ciuslea pentru a distruge in mod controlat munitia neexplodata descoperita in ultima perioada. Au fost distruse 11 proiectile de diferite calibre si 30 bucati munitie delaborata. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 18 ore, 8 minute, 5 secunde
Nu ai fost informat corect despre evenimentul petrecut la Poiana Cristei. Agresorul a intrat noaptea peste batrana in casa si a amentat-o cu un cutit.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.