Ultima oră

Taxi-Duster face furori in Focsani

Cristina Roibu
27 aug 2010 3286 vizualizări
Reporter Hai-hui

Taxiurile din Focsani sint din toata gama automobilistica. De putin timp insa, orasul se poate mindru cu un taximetrist extrem de original care si-a cumparat un Duster pentru a-i transporta pe calatorii grabiti. Jeep-ul romanesc face furori printre amatorii de calatorii cu taxiul. De multe ori, cei curiosi se urca in masina doar pentru a vedea cum merge noul SUV lansat de cei de la Uzina de automobile Dacia-Renault Mioveni. "Eu am cumparat automobilul pentru ca imi este mult mai util. Am optat pentru ceva mai mare. Am mai avut o masinuta mai joasa si aveam probleme pentru ca atingea solul. Asa, cu asta pot sa merg si pe zapada. Am masina de o luna si deja am facut 4.800 de kilometri. Sint extrem de multumit de ea. Practic taximetria de cinci ani", ne spune Ionel Lungu, fericitul posesor al automobilului Dacia Duster. Desi nu sint multi oameni care isi permit sa cumpere un astfel de autovehicul, majoritatea l-ar folosi in propriul interes. Duster s-a calificat in finala de la concursul european "Car of the year", 2011, fiind a doua masina romaneasca in acest top, dupa Sandero, in 2009. Extrem de cautat si la export, noul model Dacia costa pina la 18.000 de euro, in functie de optiuni. Un model obisnuit se vinde insa cu aproximativ 12.000 de euro. (Cristina ROIBU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 23 ore, 27 secunde
ce articol ce k_k_!!de putin timp?taxiul este de o luna prin oras.mai iesi si tu din birou sa vezi ce se mai intampla prin oras.
, acum 739392 zile, 23 ore, 27 secunde
bai alex ce inteligent esti tu..la tine o luna inseamna mult timp nu?echivalentul la un an la noi
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.