Ultima oră

REVISTA PRESEI:RADIO-TV:26 august: Mircea Badea: exista mari sanse ca In gura presei sa-si incheie cariera

Ziarul de Vrancea
26 aug 2010 548 vizualizări
Mircea Badea a anuntat in editia de marti a emisiunii în gura presei, difuzata pe Antena 3, ca exista mari sanse ca această emisiune să-si încheie cariera cu venerabila vărstă de sase ani , pe care o împlineste în luna septembrie. Mircea Badea a spus că, în luna septembrie, emisiunea pe care o realizează la Antena 3, în gura presei, împlineste sase ani, scrie Mediafax. Totodată, Badea a afirmat că simte ca fiind suficienti acesti ani de emisiune.


"Sase ani sunt foarte multi ani si m-am si transformat foarte mult in timpul ăsta ("¦) ºi, cumva, cred că sase ani zic că sunt suficienti. Eu ii resimt ca fiind suficienti ("¦) Nu depinde numai de mine, dar există mari sanse ca această emisiune, totusi, să-si incheie cariera cu venerabila varstă de sase ani", a spus Mircea Badea.


Pe de altă parte, reprezentantii Antenei 3 au declarat pentru Evenimentul Zilei că totul este o glumă. "A glumit. Nu se va intampla nimic. Emisiunea va rămane pe pozitii ca ºi pană acum. Nu se va schimba nimic nici din punct de vedere al orelor de difuzare, deoarece emisiunea este conditionată din acest punct de vedere si de emisiunea de la radio", au spus reprezentantiii Antenei 3


Sursa:www,paginademedia.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.