Ultima oră

Costica Neata garanteaza joburi pentru disponibilizati

Gabriel Sava
26 aug 2010 1332 vizualizări
Desi initial erau stabilite doua zile de examinare, cele 30 de posturi de la Directia pentru Agricultura au fost ocupate din prima zi

Concursul pentru ocuparea posturilor de executie la nivelul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vrancea s-a transformat intr-o selectie de dosare. "Cele 30 de posturi s-au ocupat din prima zi pentru ca am avut cite o solicitare pentru fiecare pozitie in parte si, in acest fel, s-a facut doar verificarea dosarelor. Am promis insa colegilor nostri care ramin fara un loc de munca ca ii vom ajuta sa-si continue activitatea fie in mediul privat fie tot la stat, in alte institutii", a declarat Costica Neata, directorul DADR. Conform noii organigrame, DADR a suferit una dintre cele mai mari reduceri de personal, de la 83 de posturi la 30. Multi dintre cei care au ramas pe dinafara sint specialisti de la centrele agricole arondate primariilor, insa au fost afectati si salariati de la judet. Directorul Costica Neata a precizat ca pina acum nu s-a procedat la nici o trimitere in somaj pentru ca exista promisiuni ca multi dintre cei 53 de fosti angajati vor continua activitatea in domeniu sau in domenii conexe. "Nu am semnat deocamdata nici un preaviz, incercam sa ajutam pe fiecare dintre colegii care au trebuit sa plece", a precizat Neata. In structura noua a DADR au ramas serviciul Inspectii, implementare politici si strategii agricole, Unitatea Fitosanitara si Biroul Financiar, Administrativ si Resurse Umane. Pentru cele trei posturi de conducere de la nivelul DADR, examenul va fi organizat la o data ulterioara, care nu a fost inca comunicata de minister. (Gabriel SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.