Ultima oră

Primaria si-a pus manager nou la Spitalul Odobesti

Raluca Manolache
25 aug 2010 1364 vizualizări
Obiectivul noului director transferat de la primarie este ca unitatea sa ramina deschisa

Descentralizarea spitalelor aduce si primele modificari la nivelul conducerii acestora. Odata cu preluarea Spitalului orasenesc Odobesti de catre Primarie a fost schimbat si managerul, dr. Manole Ilie fiind inlocuit de catre ec. Florin Monac, de 31 ani. Florin Monac a preluat conducerea unitatii spitalicesti fiind detasat pe aceasta functie pina cind se va organiza concurs pentru ocuparea postului. Acesta se ocupa pina in prezent de finantele Primariei, fiind economist la Biroul Buget Finante. "Conform noii legislatii, odata cu preluarea Spitalului si infiintarea noii institutii, a fost aprobat statutul de functii, organigrama si regulamentul institutiei. A fost detasat de la Primaria Odobesti ca manager economistul Florin Monac. Acesta va fi managerul institutiei pina la organizarea concursului, cel mult 6 luni de la data detasarii acestuia. De asemenea, a fost numit un colegiu director interimar", ne-a spus viceprimarul Florin Vetrescu. Principalul obiectiv al noului manager de spital este sa tina deschisa unitatea, chiar daca banii alocati sistemului sint insuficienti. "Principalul obiectiv este obtinerea autorizatiei de functionare. Banii alocati sint insuficienti mai ales in sistemul sanitar", ne-a precizat Florin Monac. Acesta va conduce spitalul alaturi de dr. Manole Ilie care a devenit director medical si de ec. Mariana Cotirlan, director financiar contabil. Spitalul din Odobesti a fost prima unitate din Vrancea preluata de catre autoritatile locale. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.