Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
24 aug 2010 790 vizualizări
Adjud: Arestat pentru tentativa de omor

Un tinar din municipiul Adjud a fost arestat 30 zile pentru tentativa de omor calificat. Vasilica Ilie, 23 ani, pe fondul consumului de alcool si a unor conflicte mai vechi, a scos cutitul si l-a lovit in zona gitului pe Gelu Balan. Conflictul s-a consumat intr-un bar din Siscani. Procurorii au stabilit ca "agresorul a urmarit suprimarea vietii prin lovitura care i-a aplicat-o partii vatamate". Gelu Balan a avut nevoie de 14-16 zile de ingrijiri dupa bataie, in vreme ce invinuitul a stat internat doar citeva zile dupa ce a fost lovit cu o scindura. Vasilica Ilie risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 7 si 12 ani jumatate, dupa cum arata rechizitoriul procurorilor focsaneni. (D. G.)


Marasesti: Ziler inecat in Siret


Un ziler din judetul Galati a murit duminica dupa ce a venit la scaldat cu un grup de colegi. Raducu S., 21 ani, din comuna galateana Matca, lucra cu ziua in Marasesti, iar duminica, dupa citeva ore bune de munca, tinarul a hotarit sa se racoreasca in apele Siretului. Impreuna cu mai multi colegi a mers pe malul apei, dar dupa ce a intrat in riu a disparut aproape imediat, din cauza curentilor puternici. In acest an, cinci persoane au murit dupa ce au fost inghitite de apele Siretului. (D. C.)


Poiana Cristei: Bataie la discoteca


Un barbat din comuna Poiana Cristei a fost batut de un consatean, la discoteca. Politistii au stabilit ca Ion V., 37 ani, a fost agresat de Catalin B., 18 ani, in timp ce se afla la discoteca din satul Mahriu. Conflictul a avut loc pe fondul consumului de alcool, dupa cum spun politistii. Pentru ca se simtea rau, victima a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, unde a primit ingrijirile medicilor. (D. C.)


Incendii la sfirsitul saptaminii


Servantii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au avut de alergat in acest week-end pentru a stinge mai multe arderi necontrolate de vegetatie. In urma acestora au ars circa 100 mp vegetatie uscata in comuna Golesti, circa 300 mp gunoi si resturi menajere in cartierul Satu Nou din orasul Panciu si circa 300 mp vegetatie uscata in Cirligele. Pompierii atrag atentia ca arderile de acest gen se pot extinde foarte usor din cauza caniculei. Pompierii au stins un incendiu si la Slobozia Ciorasti, unde a ars anexa unei gospodarii din pricina unui scurtcircuit electric. Si la Naruja au ars trei tone de rumegus si alte deseuri din lemn din cauza unui localnic neglijent. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.