Ultima oră

LIFE:Caru' cu vedete:Ce si-a mai injectat in buze Daniela Crudu; Iuliana Marciuc este gravida?

Ziarul de Vrancea
21 aug 2010 596 vizualizări
Inna, asa cum nu ati mai vazut-o: ratusca cea urata!; Adevarul despre "Blonda lu' Bote"

Inna, asa cum nu ati mai vazut-o: ratusca cea urata!


Inna este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase femei din lume, ea fiind desemnata de FHM Romania drept numarul unu pe mapamond. Totusi, ea nu a aratat intotdeauna la fel de bine. Astfel am intrat in posesia unei fotografii din perioada de liceu a Innei in care artista putea fi considerata ratusca cea urata. Trecerea timpului nu a insemnat decat o serie de schimbari pozitive pentru Inna, care cu siguranta se va amuza cand va vedea aceasta fotografie. In acest moment, ea este cea mai apreciata artista din Romania, avand 600.000 de fani pe Facebook, scrie Libertatea.


Adevarul despre "Blonda lu\' Bote", in relatarea Biancai Dragusanu


"Cred ca e primul interviu serios din viata mea!", a exclamat "blonda lu\' Bote", dupa discutia telefonica preliminara intalnirii. A deschis usa apartamentului de lux din Herastrau, imbracata intr-o rochie lunga, alba, transparenta. Si bikinii ii avea tot albi. Pe tot parcursul discutiei a gesticulat intens, dar calculat, uneori chiar obscen. La intrebarea despre presupusa aventura cu Adrian Mutu a raspuns cu intarziere, nesigura. Sustine ca femeile frumoase si puternice sunt catalogate, pe nedrept curve. A atacat-o pe Monica Columbeanu. A zis ca spre deosebire de persoana ei, Monica si-a ales un barbat bogat, celebru, dar batran. Zice ca primii banii i-a facut din buldozere si excavatoare, scrie evz.ro


Daniela Crudu stie de ce merge singura la mare


Dupa ce a aflat ca orice masaj sau apasare a buzelor, inclusiv cea obtinuta prin sarutat, ar putea sa le strice forma dupa injectarea cu acid hialuronic, Daniela Crudu a preferat sa mearga neinsotita de iubit la mare. Intelegator, partenerul ei, Bogdan Defta, s-a conformat si a lasat-o sa plece singura. De altfel, in fotografiile facute de paparazzii revistei Spy se poate observa ca Daniela a fost extrem de grijulie cu orice a incercat sa-i atinga buzele, scrie Cancan.


Iuliana Marciuc este gravida? Iuliana Marciuc si Adrian Enache vor fi din nou parinti?


Vedeta a afisat zilele trecute o burtica de femeie gravida si se pare ca Enache va deveni tata pentru a treia oara. Pe cand nunta? Poze-soc! Fotoreporterii Click au surprins-o pe vedeta TVR la Manastirea Ghighiu, de langa Ploiesti, joi dupa-amiaza, unde a mers insotita de o prietena, pentru a se ruga. Mai vesela ca niciodata, Iuliana Marciuc a purtat o rochie mulata, afisand mandra nevoie mare o burtica mai degraba de gravida decat de femeie balonata de la pepene verde.


Senzuala Blake Lively in catuse, cu sutienul la vedere


Actrita americana Blake Lively, care joaca in serialul "Gossip Girl" a realizat recent o sedinta foto pentru revista Interview. Frumoasa blonda de 22 de ani a jucat rolul unei detinute sexy. Imbracata elegant, cu un decolteu generos si uneori cu sutienul la vedere, Blake s-a lasat incatusata, audiata si aruncata in temnita, scrie Libertatea.


Eva Kent a cotit-o de la porno la romantism


De cand a parasit scena showbizului, Oana Oprea s-a dedicat mai mult vietii personale. Actualul ei iubit, make-up artistul Andrei Jilavu, cu care are o relatie de la sfarsitul anului trecut, este cel care a reusit sa o imblanzeasca pe focoasa blonda si sa o determine sa acorde mai multa atentie iubirii. Metoda lui Andrei a fost simpla, dar surprinzatoare, cel putin in cazul Oanei, care se prezenta ca o femeie versata si extrem de pragmatica: o infuzie serioasa de romantism. Indragostit, tanarul de 25 de ani are obiceiul de a-i face declaratii poetice, aproape siropoase blondei lui iubite, pe care o vede... timida si sensibila, scrie Cancan.


Connect R, omagiat la televiziunea Al Jazeera


Gestul pe care Connect R l-a facut luna trecuta, la Premiile Muzicale de la Craiova, atunci cand a aparut pe scena cu un tricou pe care era inscriptionat mesajul "sunt tigan" a facut inconjurul lumii. Zilele trecute, televiziunea araba de stiri Al Jazeera a difuzat un material de trei minute, ce il avea ca protagonist pe artistul roman. "O declaratie de mandrie din partea unui campion", au catalogat arabii gestul lui Connect R, scrie Click.



de C.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.