Ultima oră

Sejur cu 160 de lei prin programul Litoralul pentru toti

Ciprian Fânaru
21 aug 2010 561 vizualizări
Cei care si-au pus in gind sa mearga pe litoral in extrasezon au parte de vesti imbucuratoare. Editia de toamna a programului "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", lansata de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, propune tarife avantajoase

Acestea variaza pentru sase nopti de cazare in perioada 1 septembrie "" 15 octombrie intre 160 lei, la un hotel de o stea fara mic dejun, la 500 lei, pentru o unitate de 5 stele. La un hotel de 5 stele cu mic dejun pretul este de 499 lei de persoana, iar la unul de patru stele, tot cu mic dejun, de 399 lei. La o unitate de 3 stele cu mic dejun pachetul costa 339 lei, iar in cazul in care turistul alege varianta fara mic dejun va plati 219 lei. Cazarea la o unitate de 2 stele, fara mic dejun, costa 189 lei, iar cu mic dejun tariful ajunge la 249 lei. Cei care cumpara pachetele turistice prin acest program, disponibile prin agentiile de turism membre ANAT, vor primi un voucher care permite intrarea gratuita la unul dintre obiectivele din zona Dobrogea. Pot fi vizitate complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii - Acvariu , Delfinariu, Microrezervatia Delta Dunarii, Planetariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul Adamclisi si Cetatea Histria. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.