Ultima oră

Simbata iubirii cu certificat de casatorie

Oana Olaru
21 aug 2010 1790 vizualizări
Nu mai putin de 80 de cupluri de indragostiti au pasit in aceasta saptamina spre Casa Casatoriilor din Focsani pentru a-si oficializa relatiile in fata ofiterului de stare civila

Potrivit Primariei Focsani, in perioada 16- 22 august 2010 au fost oficiate un numar record de casatorii, peste 80, maximul lunii august. Ziua de foc pentru nunti va fi simbata aceasta, cind sint programate 44 de cununii intr-o singura zi. Cele mai multe casatorii vor fi oficiate azi la sala Teatrului Municipal, care va fi luata cu asalt de miri, mirese si martori cu buchete de flori in miini. Focsanenii care s-au incumetat la un asemenea gest de maturitate au virste cuprinse intre 18 si 50 de ani, cei mai multi fiind cetateni care muncesc in strainatate si care au venit in august acasa special pentru a se casatori. Desi ne aflam in plina criza se pare ca dragostea nu tine cont de nici un fel de impediment, iar indragostitii cred ca se pot descurca mai bine in doi pe drumul vietii. In Pagina de Jurnalism Cetatenesc de astazi, ziarul nostru a publicat numele tuturor celor care isi oficializeaza relatiile in aceasta saptamina. Tuturor le dorim Casa de piatra si multa fericire! (Oana OLARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.