Ultima oră

Fabrica de lapte la Vulturu

Mihaela Beșleagă
20 aug 2010 1640 vizualizări
Chiar si in vremuri de criza, unii investitori se incumeta sa porneasca la drum cu o afacere.

Asa se face ca la Vulturu, in satul Hingulesti, un investitor privat va construi o ferma de vaci si o fabrica de lapte.Ferma se va construi pe o suprafata de 2 hectare, in extravilanul localitatii. Durata de constructie stipulata in certificatul de urbanism eliberat la sfirsitul lunii mai 2010 este de doi ani. "Inca nu au inceput lucrarile. Investitorii au venit de la Bacau, sint originari de aici, din Botirlau. Este o investitie importanta, chiar daca nu stim exact valoare ei, noi ii incurajam pe cei care se intorc si vor sa faca ceva pentru localitate", ne-a declarat primarul Alexandru Mihalcea. Ferma va cuprinde 300 de capete de bovine. Societatea Bioprod Ferma a solicitat la Agentia de Protectie a Mediului Vrancea emiterea acordului de mediu pentru proiect. Acesta a primit finantare prin masura 121, in afara de cele doua cladiri urmind sa fie construite si locatii pentru procesarea dejectiilor in biogaz si ingrasamint natural si captare de apa. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.