Ultima oră

Prefectura Vrancea, in meciul PSD-PDL cu miza CUP

Corneliu Condurache
20 aug 2010 540 vizualizări
Asa cum era de asteptat, meciul politic dintre PSD-Oprisan si PDL-Trasculescu pe tema transformarii Companiei de Utilitati Publice din Societate Comerciala a Consililui Local Focsani in societate a Consiliului Judetean Vrancea ajunge in faza in care este introdusa in joc Prefectura

Era de altfel singura mutare la indemina PDL, dupa ce majoritatea PSD^PNL din miniparlamentul focsanean hotarise varianta agreata de Oprisan in aceasta disputa, respectiv trecerea CUP in subordinea CJ. Din punct de vedere politic, in cazul in care CUP-ul ajunge in structura CJ alaturi de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) si de Spitalul Judetean, Oprisan devine pe linga cheltuitorul celor mai consistente bugete publice si cel mai mare angajator de bugetari din Vrancea. In aceste conditii, nu va fi deloc usor de luptat cu el in viitoarele confruntari electorale din judet. Prin urmare, ingrijorarea PDL este una cit se poate de justificata. Revenind la pregatirea viitoarelor confruntari pe tema CUP, depinde cit va conta in apropiata "incrucisare a sabiilor" din justitie palmaresul nevaforabil al juristilor Prefecturii in cauzele unde l-au avut adversar pe Oprisan. Pentru ca la asta se rezuma neacordarea avizului de legalitate de catre Prefectura in cazul hotaririi CL Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.