Ultima oră

Vega toarna asfalt pe datorie la Focsani

Iulia Crețu
20 aug 2010 919 vizualizări
Primaria Focsani le-a deschis caiet de datorii asfaltatorilor de la Vega 93 Galati, firma obisnuita sa lucreze la strazile municipiului de ani buni si care deruleaza totodata mai multe proiecte de infrastructura prin judet.

Pentru ca municipalitatea nu a primit nici un raspuns de la Ministerul Finantelor Publice (MFP) privind posibilitatea contractarii unui nou credit pentru strazi, edilii negociaza cu reprezentantul Vega 93 Galati, Corneliu Istrate, finalizarea anumitor lucrari din oras. "Sint discutii cu Vega pentru a veni la Focsani saptamina viitoare pentru a face strazile de la Liceul nr. 3, zona Obor, capatul de la Baia Comunala, dar si capetele de pe b-dul Independentei, spre Marasesti si Republicii. Giratoriul din centru nu se face acum, dar mai avem o portiune de asfalt de turnat. La fel, pe Marasesti vom face un giratoriu din elemente de plastic. Vega va lucra pe datorie, pe intelegere", a precizat Vasile Dobre, viceprimarul urbei. Edilul completeaza ca, in cazul avizului favorabil de la Comisia de trageri de la MFP, prea mult nu s-ar mai putea realiza in acest an, dat fiind ca ar ramine doua luni, septembrie si octombrie, propice asfaltarii. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 1 ora, 46 minute, 47 secunde
ca fost si viitor ministru la interne ni ca stie de ce ca propitar,nu!!!!!???????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.