Ultima oră

Progresistul Gabi Corneanu ar alege Primaria Focsani sau CJ-ul

Iulia Crețu
20 aug 2010 819 vizualizări
electoratul sper sa nu mai voteze galeata, kilogramul de carne sau litrul de ulei, ci programul politic , spune Gabriel Corneanu u pina la alegerile din 2012, UNPR se lupta sa-si realizeze filiale in fiecare localitate, insa nu prea au succes la munte, unde aproapte tot e colorat in rosu u UNPR trebuie sa-si aleaga presedintele in septembrie

Gabriel Corneanu, presedintele interimar al UNPR Vrancea, isi anunta intentiile de candidatura fie pentru Primaria Focsani, fie pentru Consiliul Judetean Vrancea pentru alegerile din 2012. Dupa ce pedelistii Sorina Placinta si Alin Trasculescu au afirmat ca au drept tinta cele doua posturi in administratia locala, iata ca si liderii partidelor mai mici rivnesc la functia de primar de municipiu sau de presedinte de CJ. Pina la alegerile locale de peste doi ani, "progresistii" se ocupa de realizarea de filiale si de inrolarea de noi membri de partid. "Principalul tel al partidului nostru sint alegerile din 2012. Sincer, pina acum nu am discutat de candidaturi, dar este o optiune pentru mine sa candidez la Primaria Focsani sau la Consiliul Judetean. Evident ma voi bate pentru una din functii, dar acest lucru depinde de candidatii pe care ii vom avea, dar si de echipa de sustinere", ne-a declarat Gabriel Corneanu, care a mai candidat pentru Primaria municipiului Focsani din partea fostului PD la alegerile din 2004. Acesta sustine ca anul electoral 2012 ar putea aduce o schimbare in mentalitatea electoratului, de la care asteapta sa cintareasca mai mult integritatea morala si profesionalismul candidatului decit sacosa cu faina, zahar si ulei. De asemenea, uneperistul sustine ca vremea lui Bacinschi si Oprisan a cam apus. "La alegerile din 2012 se pot intimpla foarte multe surprize, conditie fiind ca persoana care se lupta pentru functii sa fie cu o morala si o viata profesionala foarte bune si, o alta conditie, chiar sa nu fi fost implicata in viata politica. Electoratul sper sa nu mai voteze galeata, kilogramul de carne, faina, orez sau litrul de ulei, ci programul politic", a completat Corneanu. UNPR Vrancea se pregateste ca la sfirsitul lui septembrie sa-si aleaga liderii judeteni si locali. Potrivit lui Gabriel Corneanu, partidul nou ar avea pina la aceasta data organizatii in 30 de localitati. "Ne este mai greu sa gasim lideri pentru filiale in comunele de munte unde toti sint in jurul PSD si ne este greu sa atragem reprezentanti care sa aiba o anumita prestanta in comunitate", a fost de parere presedintele interimar al UNPR Vrancea. Pe tema intaririi fortei UNPR-ului in teritoriu, reprezentantii Uniunii pentru Progres s-au intilnit zilele trecute la Brasov cu presedintele Gabriel Oprea, unde s-a stabilit ca formatiunea sa mearga pe picioarele proprii, fara niciun fel de fuziuni. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.