Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
20 aug 2010 652 vizualizări
Fetita de doi ani lovita de masina

O fetita de doi ani, din comuna Valea Sarii, lasata nesupravegheata de parinti, a fost ranita in urma unui accident rutier. Politistii au stabilit ca fetita s-a angajat intr-o traversare neregulamentara si a fost izbita de o Dacie condusa de un tinar din Vidra. Un alt accident a avut loc la Focsani. Politistii au stabilit ca Neculai H., 57 ani, aflat la volanul unei Dacii, s-a ciocnit cu un moped condus de Constantin I., de 72 de ani. Accidentul s-a produs din cauza soferului autoturismului, care nu a acordat prioritate. (D. C.)

Atentie la oamenii cu dezinsectia!

Un tinar domiciliat in Bucuresti a venit in Focsani si sub pretextul unei dezinsectii, a sustras mai multe bunuri din locuinta unui vrincean. Bogdan Viorel Forta, in virsta de 27 de ani, a intrat in apartamentul lui Cosmin Albei si i-a sustras acestuia 50 de lei si un telefon mobil performant, prejudiciul total ridicindu-se la suma de 1.050 de lei. Invinuitul este recidivist, fiind acuzat in trecut pentru acelasi tip de fapte. Forta a fost trimis in judecata pentru savirsirea infractiunii de furt calificat si risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani. (D. G.)


Cimpineanca: Copilas oparit cu cafea


O fetita de numai un an din comuna Cimpineanca a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a rasturnat din greseala ibricul cu cafea. Fetita a primit diagnosticul de "arsura grad I-II hemitorace sting, fata anterioara, antebrat sting" si a fost internata in sectia de chirurgie infantila. Pentru ca micuta avea arsuri pe 25% din suprafata corpului, doctorii au decis sa o trimita la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, acolo unde sint tratati si bebelusii arsi la Maternitatea Giulesti. (R. M.)


Vidra: Cartuse de infanterie in peretele casei


Pirotehnistii au fost solicitati sa intervina dupa ce un localnic din comuna Vidra a descoperit in peretele unei casei vechi mai multe cartuse de infanterie. Specialistii s-au deplasat la fata locului si au identificat 11 cartuse, acunse cel mai probabil de fostul proprietar la intoarcerea de pe front. Munitia a fost transportata in conditii de siguranta la depozitul special amenajat, in vederea distrugerii. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.